Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה עברתי תאונה דיי קשה , עכשיו באוטו שלי היינו אני וחבר שלי ברוך ה' יצאנו בזול כאבי שרירים מכות יבשות בלי שברים

עכשיו אני יפרט קצת על התאונה : נסענו בכביש מהיר עלינו על אבן שפה שהייתה זרוקה על הכביש והמשכנו לנסוע אחרי כ100 מטר התחלתי להרגיש רעידות בהגה ואיבדתי שליטה לגמרי והתהפכנו.

עכשיו הלכתי לעורך דין והוא אמר שאין יותר מדיי מה לעשות חוץ מלתבוע את ביטוח החובה (לא היה לי מקיף) על נזקי גוף , עכשיו אין כל כך נזקי גוף וכל אחד פה יודע אני בטוח שאפשר להתלונן על ים דברים פשוט אני לא בן אדם כזה וכמו שהבנתי זה תהליך מאוד מאוד ממושך ולוקח ים זמן. השאלה שלי היא כזאת מה עלי לעשות עכשיו (האוטו בפירוק ומחר אני הולך לרישויי להוריד אותו מהכביש) כי כמו שהבנתי בזמן התהליך של התביעה אני לא יכול לעבוד ודברים מהסוג הזה אם זה באמת שווה לי ללכת ולהתלונן "ולבכות" בשביל סכום שהוא אינו גדול?

פורסם

קודם כל בשבת בבוקר לך לבית כנסת קרא ברכת הגומל, ותגיד תודה שזה נגמר רק כך ולא יותר גרוע.

לענין הרכב וכיצד לתבוע את הנזק אני לא אתיחס כי אני לא מתמצא בזה ואני בטוח שיש פה הרבה אנשים שמתמצאים בזה בטח יותר ממני.

לענין התביעה של הנזקי גוף, תבע את מה שמגיע לך, ואם היית עובד בעל תלוש שכר, אתה מקבל פר ימי מחלה את הכספים הללו זה כספים שמגיעים לך. חוץ מזה כמעט כל תאונת דרכים (לא עלינו ושלא נזדקק לכספים האלה) נגמרת במינמום בכ4 אלף שח לכיסוי הוצאות.

אתה יכול לעבוד, רק אחרי שיסתיימו הימי מחלה.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

למה אין את מי לתבוע? לפי דעתי אם האבן שפה שייכת למדרכה ליד הכביש ולא סתם נפלה מאיזה משאית, אז אם תצלם את האיזור ויהיה ברור שהמדרכה מתפרקת וזה מה שגרם לך לתאונה, תוכל לתבוע את מע"ץ או העיר שהכביש שייך לה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

היי, אפילו אם תוציא 15-20 אלף, שזה בדרכ מה שמוציאים על כאבים אחרי שכ"ט של העו"ד, תוכל לקנות בזה רכב במקום זה שהלך לפירוק, עדיף מאשר כלום, לא ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הייתי אצל עורך דין והוא אמר לי שהתביעה של העירייה תעלה לי כסף שלא כל כך יש לי . אז ירדתי מהעניין וכבר עכשיו האוטו מפורק לגורמים חלק בברזל וחלק בפירוק. הבעיה שלי היא כזאת האם ישללו לי את הרישיון על זה שאני נהג חדש וחוץ מזה גם נגרם נזק לי ולחבר שהיה באוטו למראת שזה נזק קטן.

תמונות אחרי התאונה : http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs270.snc4/39854_1312956276416_1605952611_671181_5897238_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs112.ash2/38938_1312956836430_1605952611_671191_8091914_n.jpg

פורסם

דבר ראשון, גש מהר (!) לבית חולים ותיבדק!

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

רק רנטגן לא מספיק, דרושה בדיקה כללית, יכול להיות שאתה לא תרגיש עכשיו כלום ובעוד כמה שבועות פתאום יצוצו בעיות גב/ברכיים או כל דבר אחר.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
רק רנטגן לא מספיק, דרושה בדיקה כללית, יכול להיות שאתה לא תרגיש עכשיו כלום ובעוד כמה שבועות פתאום יצוצו בעיות גב/ברכיים או כל דבר אחר.

בסדר זה אני יעשה , עכשיו נזכרתי בעוד דבר. אחרי האמבולנס הגיעה למקום שוטר שבעקרון לא עשה כלום חוץ מלשאול אותי שאלות אחרי שניה שיצאתי מזה הגיע ללא בוחן וללא כלום ממה שאנשים סיפרו לי במקרה של תאונה חייב להיות בוחן במיוחד בתאונות כאלה שיש פצועים..

פורסם

בתאונות עם נפגעים חייב להגיע בוחן תנועה, חובה להשאיר את האוטו איך שהוא ולא להזיז אותו.

בכל מקרה, אני הייתי ניגש כמה שיותר מהר לבצע בדיקה כללית וישר אחרי הבדיקה רץ לבית הכנסת הקרוב להגיד הגומל.

פורסם
בתאונות עם נפגעים חייב להגיע בוחן תנועה, חובה להשאיר את האוטו איך שהוא ולא להזיז אותו.

בכל מקרה, אני הייתי ניגש כמה שיותר מהר לבצע בדיקה כללית וישר אחרי הבדיקה רץ לבית הכנסת הקרוב להגיד הגומל.

לא היה לא בוחן ולא כלום! והשוטר עוד אמר לי להביא גרר כמה שיותר מהר ולהעיף את האוטו!

פורסם

אם היית בבית חולים ואם התלוננת על נזקי גוף כתוצאה מתאונת דרכים, אז מאחר ואתה נהג חדש, צפה לזימון לשימוע במשטרת ישראל.

בסיום השימוע, קצין יחליט אם לשלול לך את הרשיון מנהלית ואם להגיש כתב אישום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני רק אוסיף על מספר עצות שכבר קיבלת

אם הרכב עד שנת 1995 אתה יכול לעשות לו הורדה מהכביש עקב בטיחות ולקבל את הכסף המגיע כגריטה= 3000 ש"ח

לעו"ד לא נחמד הלכת.

אם אכן הנזק נגרם על ידי אבן שפה שנמצאה באמצע הכביש יש מקום לתביעה.

לך לצלם את האבן אם היא עדיין נמצאת במקומה המפליל, או את המקום ממנו היא ניתקה, כך שתהיה לך ראיה לפשע.

לפני תביעה כותבים מכתב מעו"ד מנומס אבל תקיף לגורם האחראי , מע"ץ או רשות מקומית שהכביש בתחומה. אם הנזק לא גדול ( ערך הרכב ) לא מן הנמנע כי יסכימו לשלם הכל או חלק מהנזק מבלי ללכת למשפט.

לנסות בוודאי כדאי, ועבור מכתב עו"ד לא צריך לקחת יותר מ 200-300 ש"ח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קודם כל תגיד תודה שאתם בסדר. לבריאות אין מחיר.

תהיה לך קצת בעייה עם אבן השפה מול העירייה כי לא עצרת מיד כמתחייב לבדוק שהכל תקין אלא המשכת והתהפכת אחרי כ 500 מטר (הערכה גסה שלי מתוך הנתונים שנתת על כביש מהיר, רעידות שהתחילו אחרי כ 100 מטר שאני מעריך שהיו הרבה יותר מזה).

ברגע שפניתם למיון (וטוב שפניתם) המשטרה מיודעת וכנ"ל גם חברת הביטוח שתקבל את החשבון על הביקור שלכם. אם יש לך כאבי שרירים או כאב כלשהו שלא דווח במיון או שלא השתפר לך מיד לרופא המשפחה להמשך מעקב וטיפול. זה חשוב קודם כל לבריאות שלך ושנית שאם יתגלה משהו בעתיד הקרוב לא יתנערו ממך.

אחרי פרק זמן כשתראה שהכל תקין פיזית חברת הביטוח כבר תשלח מישהו להציע לך הצעה לסגירת התיק (סכום כסף תמורת חתימה על העדר תביעות). תתמקח קצת וסגור כי במשפט לא תוציא הרבה יותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עצות להמשך התהליך אתה מקבל כאן בשפע, אז אציע רק שתפיק לקחים מהאירוע.

שחזר את האירוע (בראשך, לא עם רכב!) ונסה לדלות כמה שיותר פרטים על ההתרחשויות שלב אחרי שלב, ועל כל תהליך ההתהפכות.

בדיעבד, מה היית עושה אחרת אחרי הפגיעה באבן השפה?

לו היית עושה אותו דבר (ממשיך בנסיעה), האם לדעתך יכולת איכשהו להשתלט על הרכב?

מה בדיוק הפך אותך? "הרגשתי רעידות והרכב התהפך" זה תיאור קצת פשטני.

רק בריאות והצלחה בהמשך המסלול הבירוקרטי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...