Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://reshet.ynet.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/CrimeAndLaw/Crime/Article,37983.aspx

לצערי אין להתפלא על האלימות הגוברת בכבישי ישראל.

הצעיר צולם נוהג בצורה אלימה ומסוכנת על הכביש, עוקף פעמים על פס לבן בכביש לא פנוי, נוהג בפראות ולבסוף יוצא עם לום מתכת על מנת לתקוף את הנהג אשר צילם אותו תוך כדי ביצוע העבירה.

ונניח לרגע שהנהג המצלם לא היה מצויד באקדח , אני בטוח שהוא היה נפצע קשה ממתקפה ברוטאלית של הנהג חמום המוח אשר יצא לתקוף אותו תוך חסימת הצומת.

ומה מקבל עברין במדינה מתוקנת ?, לפחות מספר שנים טובות על מנת לחשוב היכן הוא טעה, אך ישראל כבר מזמן אינה מדינה מתוקנת, והעבריין אשר צולם בעת מעשה מקבל 6 חודשי עבודות שירות בעריה במקום מגוריו , 100 מטר מהבית.

רפובליקת בננות זה פה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

טוב, זה לא כאילו הוא יצא עם לום על שופטת מתבגרת ונטולת פניות או אג'נדה.

מזלו שהוא לא שוטר - היה מקבל 6 שנים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

א. חבל שהוא לא ירה לו בברך לפחות לעצור אותו [אבל אז יש סיכוי שטיעון של הגנה עצמית לא היה תופס והבחור שמתגונן היה יושב בכלא].

ב. אולי אם הבחור עם הלום היה זורק נעל על שופטת היה מקבל משהו...

פשוט השופטים מנותקים מהעם לחלוטין.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

בתור אדם פשוט מה"רחוב", אני מנסה לשאול את עצמי, מי באמת יותר מסוכן?

אותו אחד שזרק נעל וקיבל 3 שנים, או פרחח כזה שהיה מוכן "להוריד" בנאדם

עם לום, רק בגלל שהוא צילם אותו עובר עבירה.

הרי ברור שאותו אחד שזרק את הנעל, אם היה מקבל שבועיים כלא, וחצי שנה עבודות שירות,

לא היה חושב לעשות עבירה כזאת או דומה לה.

ואותו פרחח שקיבל חצי שנה עבודות שירות. הרי זה ברור שבפעם הבאה הוא

ייכנס במישהו אחר, רק שהפעם לא בטוח שיהיה לאותו אחד אקדח וביצים...

פורסם

אושרי,

מסכים איתך לחלוטין בהשוואת המסוכנות לציבור בין זורק הנעל ובין המקרה הנ"ל ובעיוות של העונשים שהטילה מערכת המשפט בשני המקרים.

לא מסכים איתך לחלוטין בשם התואר "פרחח".לדעתי מדובר בבריון גס ואלים ומסוכן לציבור הסובב אותו,לא פרחח שעשה מעשה קונדס קצת פרוע ומשעשע.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם
כבר פרסמו את זה מזמן פה.

אבל העבריין לא ציפה שהבן אדם יכוון אליו אקדח :-D

הוא שאמרת.

זה מקרה שפורסם בתאריך 16/2/2010 וכבר נידון בפורום...:roll:

alfa 156 2.5.

פורסם

פרסמו את עניין התקיפה, אבל אם אני לא טועה, גזר הדין ניתן בשבוע האחרון.

אפילו ראיינו את הבחור שעצר אותו. (ששוב, אם אני לא טועה, הוא מתנדב במשטרה.)

ובכל אנחנו אשמים. אנחנו אמיצים מאחורי מקלדת, אף אחד מאיתנו לא יבזבז יום עבודה להפגין מול הכנסת ומול בית המשפט העליון על קולת העונשים במדינתנו.

פורסם
הוא שאמרת.

זה מקרה שפורסם בתאריך 16/2/2010 וכבר נידון בפורום...:roll:

ופסק הדין נגזר אתמול.:shock:

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הכביש המדובר (אם אני לא טועה כביש 70 בקטע של צומת כפר יאסיף ועד צומת כברי) גם ככה כביש מסוכן ללא עברייני תנועה החמושים בלום.

פסק הדין פשוט מזלזל באזרחים שומרי החוק ויורק לנו בפרצוף.

פורסם

"עבודות שירות", אחד העונשים המשעשעים שהחוק קבע בתור ענישה לאדם שביצע עברה.

זה בדרך כלל מסתכם בכך שהעבריין מגיע למתנ"ס/ לעיריה של מקום מגוריו, מכיר את אב הבית, אשר חותם לו על השעות שהוא אמור להיות נוכח בהם ולעבוד למען הקהילה, מה שקורה בפועל האנשים לא מגיעים כלל מכיוון שהאדם שחותם להם הוא מכר, והענישה לא מרתיעה ולא יוצרת שום אפקט.

מכעיס לראות שאדם הזורק נעל על שופטת מקבל 3 שנים, על מנת להרתיע, (מצדיקה את הענישה מכיוון שאסור לפגוע באנשים המשרתים אותנו, כמו רופאים/שוטרים/עובדי מדינה וכו'), אבל הענישה של אלו שמסכנים אותנו צריכה להיות באותה דרגה של חומרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מקומם בהחלט מקומם, איך לא מגישים ערער או התאגדות באיזה מקום [אפילו פייסבוק או משהו].

אם אפשרי להעלות לדיון לסדר היום הציבורי [משהו כמו אורלי וגיא או משהו דומה].

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...