Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסבה להנעה בגז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אשמח לקבל המלצות האם כדאי לעשות הסבה עם ממוצע שנתי של 20,000 ק"מ וצריכה של 1:10

מה היתרונות/חסרונות של מערכת כזו:?:

תודה

פורסם
שלום רב,

אשמח לקבל המלצות האם כדאי לעשות הסבה עם ממוצע שנתי של 20,000 ק"מ וצריכה של 1:10

מה היתרונות/חסרונות של מערכת כזו:?:

תודה

החזר ההשקעה לרכב שצריכת הדלק שלו היא 1:10 היא 30K רק בכדאי להתחיל לחסוך 45% ממחיר הדלק תעשי את החישוב כמה שנים את מעוניינת להחזיק ברכב?

חשוב שתהיה לך תחנת מילוי גז במסלול הנסיעה הקבוע ומוסך שיוכל לטפל במערכת,יש לבדוק שהחניונים שבהם את חונה מאפשרים חנית רכב גפ"מ.יש לבדוק את התאמת המנוע לגפ"מ ולמצוא מתקין מקצועי שיתן אחריות.

גילוי נאות אני מסב רכב לגז.

יוגב

פורסם

תיקון טעות נפוצה - לא מבצעים ברכב הנעה לגז, אלא מוסיפים עוד מע' נוספת להנעה בגז והנהג בוחר

אם להשתמש בהנעת בנזין כרגיל או בהנעה בגז.

דגם המכונית ושנת הייצור שלה, גם חשובים למידע אם כדאי לבצע התקנת מע' הנעה בגז ואת האפשרויות הטכניות לכך.

בברכה - רפי לין

פורסם

היי,

אוסיף פרטים נוספים:

מדובר על פורד פוקוס 2005 אני מעריכה שאין סיבה שלא אחזיק ברכב כ- 3 שנים (כמובן שאי אפשר לדעת..)

תודה על העזרה

יוגב:: תשאיר לי פרטים אשמח לקבל הצעת מחיר, גילוי נאות: ההצעה שכבר קיבלתי היא 6,500 + מע"מ

• תוכן חדש...