Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש רכב מסוג אוודי B8 A4 שנת 2009 מנוע FSI 2.0T גיר מולטיטרוניק (רציף) שמונה הילוכים.

הגיע הזמן להחליף שמן מנוע, 15,000 ק"מ. מאחר והרכב חדש אני מתעניין בשמן איכותי, ואם אפשר ורצוי הכי איכותי והכי טוב! שמתאים לרכב, אין בעיה של תקציב.

אני יודע שלפי הוראות יצרן, צריך שמן סינטטי מלא כמובן בצמיגות 5W 40W. אם יומלץ אחרת בגלל הטורבו וכו' אשמח לשמוע.(כגון 5W 50W או 10W 40W).

מהתעניינות שלי, באתרים בחו"ל, מומלץ על צ'מפיון או כרונו, לא יודע מה ההבדל של MOTUL 300V ו SHELL HELIX ULTRA. אשמח מאוד אם תגידו לי אם זה מתאים, ואיפה אפשר להשיג, מהמוטול מתומכרים פה רק ה15W 50W..

לפני שאני קונה שמן, הייתי רוצה לקבל חוות דעת מקצועית ועיניינית לגבי שמן שמתאים גם לתקן (502 אם אני לא טועה) כולל חברות ודגמים של השמנים בסטנדרט הכי גבוה, ואיפה אפשר להשיג.

אני נוסע על טורים גבוהים יחסית לכן אני רוצה שמן ספורטיבי, ולא מכניס לדרייב לפני שרכב מתחממם שתי דקות כנ"ל בכיבוי.

תודה מראש לכל התגובות.

פורסם
נכנס 4 וחצי ליטר, הייתי מעדיף שמן ברמה יותר גבוה, ולא משנה באיזה גודל גלון.

תודה.

חבר,

עם כל הכבוד (ובאמת שיש), אחרי הכל אתה נוהג ברכב בעל מנוע 2.0T, ולא במקלארן F1. השמן שהומלץ לך עליו הוא מהשורה הראשונה, ובין הראשונים מאלה שנמצאים בשורה הראשונה...

הקפד להחליף כל 10K להבא, ותוכל להיות רגוע.המוביל S הוא מצויין (מניסיון עבר), ואגב גם השמן של יורול הוא טוב מאוד, מנסיון עכשווי.

בהצלחה

פורסם

המוביל S אחלה שמן, השתמשתי בו מספיק זמן (ואגב, בצ'מפיון שמים אותו גם לA8 ודגמים "כבדים" אחרים), אין לך ממה לחשוש.

לאחר מכן עברתי למוביל 1, שהוא יקר יותר, ולדעתי הוא לא מצדיק את ההפרש

וכיום אני ב"ניסוי" עם רויאל פרפל - שמתיימר להיות שמן מהשורה הראשונה.. (כשאחליף אותו - נראה באיזה מצב הוא יצא מהקרטר)

M-TECH E46

פורסם

בA6 הקודמת 2008 הייתי משתמש בשמן של צ'מפיון (יורול 5W40) והוא היה בסדר גמור, אין תלונות.

שאלת אוף טופיק לפותח השרשור:

גרסאת ה2 ליטר טורבו של הA4 לא אמורה להגיע עם גיר Sטרוניק (DSG) והנעה קוואטרו? או שזה רק מגרסאות 2010?

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
עדיין על ה MOTUL 300V Power Racing והSHELL קיבלתי ביקורות הכי טובות אם למישהו יש יותר מידע אם זה מתאים אשמח מאוד.

בוקר טוב לך,

את ה Shell קשה מאוד לפי דעתי להשיג בארץ.

בכל החנויות בירושלים אין אפילו מקום אחד המוכר את המותג הספציפי.

לפי האתר שלהם הם בכלל לא משווקים בארץ. הכי קרוב אלינו זה בירדן

בכל מקרה, אם תמצא SHELL תעדכן גם אותי

בהצלחה

Golf 2008 MK5

• תוכן חדש...