Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגיד ויש אישור עבודה ותלוש משכורת מסודר , האם מורידים מס הכנסה וביטוח לאומי בזמן עבודה בצבא ?

במידה והמשכורת סביבות 5-6 אלף שקל כמה מס הכנסה , ביטוח לאומי וכו'..מורידים ?

פורסם

אם אני זוכר נכון, ביטוח לאומי אתה משלם פחות מהרגיל (יש פטור מביטוח בריאות, או מביטוח לאומי, לא זוכר)

מס הכנסה - רגיל.

אבל עכשיו אמצע שנה, אם לא עבדת עד עכשיו אז אין לך מה לדאוג.

(חבות מס הכנסה היא לפי הכנסה שנתית. כלומר משכורת של 6000 לחודש במשך חצי שנה ובחצי השני כלום, שקול לגמרי ל3000 לחודש כל השנה)

ציין בפני המעביד שלך שלא עבדת מתחילת השנה, ובקש שיבצע תיאום מס.

אם הוא לא יסכים, אז תצטרך לשלם מס הכנסה, ובאפריל 2011 לגשת למשרדי מס הכנסה עם טופס 106 שלך ולקבל החזר (+הצמדה וריבית)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

זהו שזה מבלבל אותי הקטע של מס הכנסה , דיברתי עם משקית ת"ש שאני מכיר כרגע והיא אמרה שאני לא משלם גם מס הכנסה , באינטרנט אין שום מידע לגבי חיילים בחובה .

פורסם

כל הכבוד לצה"ל אבל...

לא בפקודת מס הכנסה

עליך לשלם מיסים כמו כל אחד, כמובן שאם הכנסתך נמוכה או רק בחלק של שנה יש לערוך תיאום מס באמצעות המעביד ואם זה מסרב אתה יכול לפנות למס הכנסה ולבקש שייתנו למעביד הוראות לניכוי מופחת

כשתשתחרר תקבל זיכוי בגובה של חלק מנקודת זיכוי על המס שתצטרך לשלם.

או אם תחתום קבע ותהיה חלק מהמערך הלוחם .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...