Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אחרי 3 וחצי שנים עם המיצובישי קולט 94' ידנית שלי אני חושב שכדאי להתקדם הלאה - רק במידה ואמצא משהו בתקציב, אם לא אז הקולט נשארת.

הדרישות שעליהם אין פשרה:

- הרכב חייב להיות חדש כמה שיותר, לפחות שנת 2000.

- הרכב חייב להיות ידני

- הרכב חייב להיות חזק יותר מהקולט הנוכחית (ממש לא מעניין אותי איזה מנוע, העיקר שיהיה יותר חזק).

- הרכב חייב להיות חסכוני יותר מהקולט, נמאס לי להוציא בחודש 1400 שקל על דלק.

- כמובן שאמין כמו הקולט או אפילו יותר.

דרישות שיש פשרה:

- עדיפות גדולה מאד ל3 דלתות או 2 במרכב קופה, אבל גם 4 (סאדן) או 5 (האצ'בק) בא בחשבון.

- הרכב לא יכול להיות בעל לוק משפחתי, לדוגמא- מזדה 3 וכדומיה.

מכוניות שחשבתי ורוצה מאד כבר המון זמן:

- אלפא רומיאו 147 או אפילו 156.

- A3

- איביזה 2003+.

הבעיה שאף אחת מהמכוניות האלה לא נכנסות לתקציב (חורגות ב5K לפה או לשם - לא קריטי אבל לכו תמצאו משהו שמור בתקציב הזה מהמכוניות האלה.

בקיצור, אשמח לקבל הצעות למכוניות שיענו לדרישות שלי.

תודה מראש,

אוהד.

פורסם

יש לך את האיביזה signo עם 100 כ"ס 3 דלתות, היא יכולה להתאים מכל הבחינות אבל לגבי האמינות שלה אני לא יודע, אולי הקולט היא 113 כ"ס אבל אחרי 16 שנה האיביזה חזקה ממנה.

רכב אחר שאני מכיר אישית ולא רק על סמך נתונים זה הפולו 16v, עם תחפש תוכל למצוא בתקציב אפילו אחת מעל 2000 ועם סאנרוף, הרכב משאיר לקולט אבק ברמזור אפילו שיש לו רק 1.4 עם 100 כ"ס (ראיתי את זה קורה בעיינים), הוא נורא חסכוני בדלק, לגבי האמינות והמחירים אני לא יודע ממש אבל תצפה שזה יהיה יותר מהקולט עם אתה מתכוון לטפל בחלפים מקוריים, והרכב נורא מועד לצעירים קשה למצוא אחת שמורה אבל עדיין יש, אל תתייאש.

פורסם

אתה רוצה רכב חזק יותר מהקולט אבל יותר חסכוני בדלק?

אני רוצה להפסיק לעבוד ושתמשיך להיכנס לי משכורת, כמו שזה נראה כרגע הסיכוי הוא אפסי.

פורסם

אין רכב חסכוני וחזק, שכח מזה.

רוצה חסכוני? יש פונטו ספייס דגם חלש, עם 60 כ"ס. עולה יופי את העליות של חיפה עם מזגן ומספיק לי בהחלט. מפנק אותי בצריכת דלק של 1:13-1:14 בעיר עם מזגן דלוק ופקקים נוראיים.

סביר להניח שיוריד לך את הוצאות הדלק לסביבות 850-900 ש"ח ותוכל להשיג גם 2006 שזה קצת יותר משנת 2000+.

כמו כן החלפים נחשבים לזולים לעומת מכוניות אחרות (לא הספקתי עדיין לדגום)

אבל מה שבטוח - אין לו שום דבר מהתכונות שיש למכונית כמו A3, לצורך העניין.

• תוכן חדש...