Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מרק האוטודאטה היא בגרסה 3.18 ועד רכבים של שנת 2007

אולי בארץ אין באלנו 1.3 ובחו"ל כן.

מה הצעד הבא, תטען שזה פוטושופ? :lol:

http://img256.imageshack.us/img256/362/93528873.jpg

ברור לך שהנתון הזה לא הגיוני בכול דרך שתבחר לכן הטעות הינה באוטודאטה.

איזה כייף לי :)

פורסם

דניאל - רשום שם בפירוש, שהנתון מתייחס לסל"ד מנוע ולא לסל"ד של האלטרנטור, האם לדעתך גם זה רשום בטעות ?

בהחלט יתכן, כי גם יצרני הרכב בוחרים להציג לרוב את נתון האמפרז' לפי סל"ד האלטרנטור וכמו שכבר טענתי, אוטודטה זה לא מקור מידע אמין במיוחד.

פורסם

הנתונים באוטודאטה לכול ייצרני הרכב מתייחסים לסל"ד מנוע ולא סל"ד של האלטרנטור.

הבעיה שבאוטודאטה לא קיימת התייחסות לרמת הגימור של הרכב קרי האם הרכב מצוייד במזגן או/גם במערכות חשמל נוספות שבגללן יש להתקין אלטרנטור בעל הספק מוצא גבוה יותר דבר שעלול להטעות את המשתמש בתוכנה.

כבדו וחשדהו.

פורסם

לדעתי מדובר בסל"ד של המנוע, הרי יש אלטרנטורים עם פולי גדול יותר ויש עם פולי קטן יותר, איך אני יכול לדעת מהו היחס בין הגלגלות וכיצד עלי לחשב את הסל"ד של האלטרנטור.

סביר יותר שמדובר בסל"ד של המנוע, כי חישוב הסל"ד של האלטרנטור קצת יותר מסובך.

פורסם

לרוב יחס התמסורת הינו 2.5:1 או 2:1 כלומר בסל"ד מנוע של 2000 הפולי של האלטרנטור הסתובב ב-4000-5000 סיבובים לדקה.

פורסם

באופן כללי זרם המוצא של האלטרנטור הדרוש לרכב X תלוי בזרם הממוצע הנצרך על-ידי הצרכנים + הזרם הדרוש בכדי לשמור על מצבר טעון ב-100.

חישוב הספק האלטרנטור אינו פשוט כלל וכלל ובכדי לקבוע את הספק האלטרנטור נעזרים בתוכנות מחשב המסוגלות לקחת את שלל הצרכנים+תנאי הנסיעה+קיבולת המצבר 'ולערבב אותם יחד' בכדי לקבוע את הספק האלטרנטור.

פורסם
אוטודטה זה לא מקור מידע אמין במיוחד.

בדיוק,

בדקתי את הנתונים של האלטרנטור לגבי פיאט טיפו 1.4

אוטודטה - 63A

ספר יצרן - גירסה ללא מזגן - 55A, גירסה עם מזגן מקורי - 90A.

• תוכן חדש...