Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני אשמח לדעת כמה אמפר מוציא אלטרנטור סוזוקי באלנו מנוע G16B וכמה אמפר מוציא אלטרנטור סוזוקי סויפט מנוע G13BB.

מי שיכול לעזור עם נתונים אני אודה לו מאוד, תודה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לפי אוטודאטה:

באלנו G16B האלטרנטור מוציא 20 אמפר ו 14V ב2000סל"ד.

מה שמוזר הוא שלא מצאתי את הG13BB בסוויפט אלא מצאתי את המנוע הזה בבאלנו 1.3(G13BB) והאלטרנטור מוציא אותו הדבר, 20אמפר 14V ב2000סל"ד.

ממש הזוי שאלטרנטור יוציא 20אמפר זה ממש מעט.

פורסם

אין מצב, המידע שגוי בוודאות.

מצבר בסוזוקי מוציא 46, אלטרנטור צריך להיות 60 בערך.

עכשיו שאני חושב על זה, גם לבאלנו יש מצבר 46 אז כנראה זה באמת אותו אלטרנטור, יאאלה לחפש משהו גדול יותר :(

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אין מצב, המידע שגוי בוודאות.

מצבר בסוזוקי מוציא 46, אלטרנטור צריך להיות 60 בערך.

עכשיו שאני חושב על זה, גם לבאלנו יש מצבר 46 אז כנראה זה באמת אותו אלטרנטור, יאאלה לחפש משהו גדול יותר :(

כמה אתה מחפש?

יש לי אלטרנטור בוש 90 אמפר שמחפש ביית

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
לפי אוטודאטה:

באלנו G16B האלטרנטור מוציא 20 אמפר ו 14V ב2000סל"ד.

מה שמוזר הוא שלא מצאתי את הG13BB בסוויפט אלא מצאתי את המנוע הזה בבאלנו 1.3(G13BB) והאלטרנטור מוציא אותו הדבר, 20אמפר 14V ב2000סל"ד.

ממש הזוי שאלטרנטור יוציא 20אמפר זה ממש מעט.

20 אמפר ? מה זה קטנוע ? גם לקרוא נתונים טכנים צריך כנראה ללמוד :-)

50 אמפר עבור מנוע G13B ו-70 אמפר עבור בלאנו מנוע G16B

איזה כייף לי :)

פורסם

1. תבדוק את עצמך שוב מכיוון שמנוע G13BB לא שודך לסוזוקי סוויפט אלא אם כן הוחלף מנוע בארץ.

2. ייתכן מאוד שגם התוכנה שלך לא מעודכנת או פגומה.

3. תנסה לצרף עמוד מאוטודאטה עם כול פרטי הרכב ולא רק את הנתונים שצירפת.

פורסם

הנתון זה לא אפשרי לרכב שצויין בתחילת האשכול מכיוון שזרם המוצא הנומינלי של האלטרנטור אצל כול הייצרנים הינו בסביבות 5000-6000 סל"ד של האלטרנטור, בחישוב פשוט יחס התמסורת בין הפולי של האלטרנטור לסיבובי מנוע הינו בדרך כלל 1:2.5 לכן נקבל שבסל"ד מנוע של 2000-2400 נקבל את ההספק הנקוב של האלטרנטור כפי שרשום באוטודאטה וזה לא מתאים לרכב הרשום בכותרת.

יתרה מזאת לא ייתכן שבסל"ד סרק נקבל בחישוב גס זרם מוצא של 8 אמפר שזה לא נותן כיסוי טעינה למצבר.

פורסם

לדעתי מתכוונים לסל"ד האלטרנטור ולא למנוע, ככה תמיד מציגים נתונים של אלטרנטור, בכל מקרה אוטודטה זה לא מקור כל כך אמין של מידע.

פורסם
מנוע G13BB

תמונה מאוטודאטה:

68298962.jpg

אצלי באוטודטה מופיע 50/13.5/2000, למנוע G13B כך שיש באג/טעות בגירסה שלך.

דניאל - רשום שם בפירוש, שהנתון מתייחס לסל"ד מנוע ולא לסל"ד של האלטרנטור, האם לדעתך גם זה רשום בטעות ?

פורסם

או קי, אבל ברור שזה לא הגיוני, ויש טעות.

תסתכל, אותו דבר מופע גם בבאלנו 1600, ובבאלנו 1800 מופיע 70 אמפר.

פורסם
לדעתי מתכוונים לסל"ד האלטרנטור ולא למנוע, ככה תמיד מציגים נתונים של אלטרנטור, בכל מקרה אוטודטה זה לא מקור כל כך אמין של מידע.

אופן הצגת הנתונים של האלטרנטור אצל ייצרני האלטרנטור אכן כפי שרשמת. אבל ייצרני הרכב ומקורות מידע מציגים את תפוקת האלטרנטור בדרכים שונות.

במקרה הזה לא ייתכן שזרם המוצא הינו 20 אמפר ב-2000 סל"ד מכיוון שבחישוב קל מתקבל שתפוקת האלטרנטור היא 20 אמפר ב-800 סל"ד של המנוע מה שבדרך כלל לא נהוג להציג כנתון ראשוני בדפי הנתונים אלא את התפוקה הנקובה או המקסימלית כפי שרשמת גם אתה.

• תוכן חדש...