Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מגבר BA4400 חיברנו הכול כמו שצריך כל החוטים במקום ובסוף ההרכבה גיליתי שאין לי RCA במערכת...

קיבלתי עם המגבר שתי חוטים שצריכים להחליף את הRCA אבל אני לא יודע מה עושה כל אחד מהחוטים האלה יש 5 חוטים לכל כבל...תמונה: http://desmond.yfrog.com/Himg411/scaled.php?tn=0&server=411&filename=scanpic0022.jpg&xsize=640&ysize=640

בנוסף יש לי במגבר שתי חיבורים של המנחת..

מה אני עושה עם כל חוט ?

תודה רבה!

פורסם

מה אפחד פה לא יודע מה כל חוט עושה ? זה ידע בסיסי שאין לי אותו אני מאמין שיש פה מישו שיודע לפי התמונה ששמתי איך מחברים

פורסם

בדיוק הבננה הקטנה הלבנה הזאת מתחברת למגבר בקיצור יש לי חיבור מנחת מובנה במגבר =] ואין לי RCA במערכת ואני לא יודע בדיוק איך לחבר את החוטים של הרמקולים של 5 חוטים האלו. צבעים ועוד יש שמה 5 חוטים בכל אחד נגיד מינוס פלוס לכל רמקול ומה אני עושה עם עוד אחד?

פורסם

כנראה שהחיבור הזה הוא חיבור מנחת.

הפלסטיק הזה מתחבר למגבר, והצד השני ליציאות הרמקולים במערכת, והופה לך מנחת.

לגבי החוט החמישי אין לי מושג.

רותם.

פורסם

כן אני יודע שזה חיבור מנחת שיש לי מובנה במגבר הכבל גם הגיע עם המגבר והוא מתחבר גם למגבר מן הסתם אבל אני ממש לא יודע איך מחברים את החוטים של המנחת לחיוט של המערכת איזה חוט לאיזה חוט =]

יש מישו שיכל לעזור?

פורסם

זהו חיבור מנחת פנימי שיש לך במגבר.. אבל מהי כוונתך ב"יש 5 חוטים לכל כבל"?

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם
זהו חיבור מנחת פנימי שיש לך במגבר.. אבל מהי כוונתך ב"יש 5 חוטים לכל כבל"?

כנס לתמונה http://desmond.yfrog.com/Himg411/scaled.php?tn=0&server=411&filename=scanpic0022.jpg&xsize=640&ysize=640

זה התחליף לRCA שאין לי... עכשיו מכל אחד כזה יוצא 5 חוטים נכון? איך בדיוק אני מחבר את המערכת לחוטים האלו כאילו מה למה איך כל צבע הולך הרי לא מחברים איך שבאלי מהמערכת נגיד יוצא לאחורה 4 חוטים ( שתיים לכל רמקול) ואותם אני צריך לחבר למנחת הזה אבל איך אני לא יודע סתם לחבר הכל בלי לדעת לאן? ומה עוד שיש שמה 5 חוטים ולא 4

פורסם

החוט של המינוס הוא רק למצב שיש לך רעשי מנוע

מניסיון שלי גם אם תחבר אותו עדיין יהיו רעשי מנוע

הנכון יהיה אם תתעלם מהחוט הנוסף ותתפלל שההנחתה האינטגרלית לא תחרבן לך את הסאונד ברכב ותעבוד בצורה נכונה ולא יהיו רעשי מנוע

דרור

פורסם

תקשיב טוב

יש לך חוטים 5, בפועל אתה צריך 4, השחור באמצע הוא GND ול-א מינוס רגיל של רמקול, וכמו שדרור אמר זה למקרה שיש לך רעשי מנוע.

תחזיק את הכבל בצורה כזאת שהחוט האפור יהיה מצד שמאל, ככה זה גם יתחבר למגבר והבה נתחיל בחיווט:

כבל #1 - CH1\2

אפור - פלוס ימין קדמי - CH1

חום - מינוס ימין קדמי - CH1

שחור

ירוק - מינוס שמאל קדמי CH2

לבן - פלוס שמאל קדמי CH2

כבל #2 - CH3\4

אפור - פלוס ימין אחורי CH3

חום - מינוס ימין אחורי CH3

שחור

ירוק - מינוס שמאל אחורי CH4

לבן - פלוס שמאל אחורי CH4

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

סליחה על הדאבל..... חיברתי הכל כיוונתי קצת את המגבר כמו שקראתי פה במדרכים ושומעים הרבה יותר חזק ממה שהיה...

אבל יש לי רעשים וכל דבר חשמלי באוטו גורם לזה איתות מזגן ובכלל שאני לוחץ על הדוושה שומעים כזה שריקה מהרמקולים יש אפשרות לעשות משו עם החוט השחור אמרתם שזה נגד רעשים לא?

• תוכן חדש...