Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

מדובר בפיגו 406 שנתון 2004 מנוע 2000 יש לי בעיה שמלווה אותי תקופה והיא כאשר אני מדליק את המזגן {מערכת בקרת אקלים } אזי המזגן עובד ומידי פעם הוא מפסיק להוציא אויר בכלל אף על פי שבצג הוא מראה שהוא עובד אני יוסיף ויציין שלפני שבועיים שמתי לרכב מדחס חדש ומקורי של סאנדן כולל טיפול יסודי של כל מערכת המיזוג ועל הדרך בדקו לי את החיבורים של המפוח והכל היה נראה תקין אבל הבעיה הזו היא הרבה לפני ההחלפה.

יש לי הרושם שמדובר בנגד המהירויות אולי איזה קבל או נגד עשו את שלהם היית שמח לדעת איפה היחידה הזו נמצאת ברכב שלי ואיך ניתן להסיר אותה ולתת למעבדת אלקטרוניקה שיסדרו.

או לחילופין איפה אני יכול לתקן את זה חוץ ממורשה.

תודה מראש לכל המגיבים.

פורסם

ברוב המקרים נגד המפוח (רגיל או אלקטרוני) יהיה צמוד אל המפוח כשחלקו הפנימי בתוך בית המפוח כדי שיתקרר ממשב האויר של המפוח.

כשהתקלה קיימת, צריך לבצע בדיקת איבחון אם מגיע מתח וזרם אל המפוח וכך לדעת אם הבעייה נובעת מנגד המהירות או מהמפוח עצמו.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...