Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 17וחצי לפני גיוס (בנובמבר 2010 מתגייס) אני מתאמן קרוב לשנה כבר חזק על כושר, עם מנטליות מטורפת, ילד טוב, הרושם הראשוני עלי לא יהיה בחיים איזה ילד מופרע או משהו.

יום סיירות נפלתי בגלל שזה עוד היה בתחילת האימונים שלי ולא הרזקתי מעמד הרבה זמן בתזוזים, בגלל שמהיום סיירות נפלתי לא נפתחו לי הרבה דלתות כמו לשאר החברים שלי שכן סיימו, האפשרויות שלי הן פשוטות כוויכול כמו הנדסה, נ'ט, סטילים, שריון, תותחנים, ויחידות חי'ר למיניהם (כפיר,גולני,גבעתי...).

במנילה ציינתי שאני רוצה הכי הרבה הנדסה וגולני (הנדסה בתקווה ליהל'ם), אבל הבנתי שהסיכויים קלושיים כי האנשים שיהיו בגיבוש יחטיות הם אנשים שנפלו משייטת ומטכ'ל.

השבוע התקשרו אלי הביתה (שבד'כ הבנתי שלא מתקשרים כדי לזמן לגיבוש, לא יודע למה התקשרו אלי) והייתי בחו'ל אז אמא שלי דיברה עם הצבא והבנאדם שדיבר איתה אמר לה שיש לי נתונים מאוד גבוהים ורוצים לזמן אותי לגיבוש סטילים-דבורים, אני יבוא, אם אני יסיים את הגיבוש אני פשוט חותם ונכנס ליחידה.

השאלה שלי היא האם להסכים, כי מצד אחד אני רוצה להיות חייל קרבי בהנדסה, צבא הכי אמיתי וקשה שאפשר או גולני, מצד שני, בחיל הים יש סיכוי שיפתחו לי בעתיד דלתות מסויימות שיעזרו לי, אבל אני יכול להיות משובץ באיש קשר נגיד של סטיל, מה שאני לא רוצה.

הפרופיל שלי הוא 97.

מה אתם אומרים כדי לעשות?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אם אתה מחפש "אקשן" של חי"ר, לא תמצא את זה בסטי"לים. זה שונה בתכלית ויש כאלה שחושבים שזה פחות קרבי (שאני ביניהם למרות היותי סטי"לן בעבר). שלא תבין אותי לא נכון,השירות גם בסטי"ל וגם בדבורות הוא לא קל בכלל,אבל הוא קשה באופן אחר משירות בחי"ר. לא לכל אחד זה מתאים.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
בחיל הים יש סיכוי שיפתחו לי בעתיד דלתות מסויימות שיעזרו לי, אבל אני יכול להיות משובץ באיש קשר נגיד של סטיל, מה שאני לא רוצה.

אני בספק שדלת כלשהי תיפתח אליך אחרי סיום השרות.

שום דלת לא נפתחה בפניי או בפני חברים שלי ששירתו איתי בתפקידים מגוונים על הסטילים.

על הגיבוש ועל השירות כבר נכתב פה בעבר.

בצע חיפוש אם ישארו שאלות תחזור לשאול.

בהצלחה!

פורסם

אם אתה מעוניין במידע לגבי הדבורים אני יכול לרשום לך הכול.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

שירות בסטילים קשה ותובעני בצורה לא רגילה.

לא דומה לשום שירות אחר.

אני נהנתי מכל שניה.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

תשמע, בגלל שאתה ילד לפני גיוס חשוב לי להסביר לך שהצבא יודע מצויין לעשות המון יחסי ציבור ליח' מסויימות ויודע איך למשוך אנשים לכל מיני דברים על ידי תיאורים ושמות מפוצצים.

אחרי שתהיה קצת זמן בתיאור תקרא את מה שחשבת לפני הצבא - כמו שאם תהיה בהנדסה זה יהיה הצבא הכי אמיתי וקשה ותיתן לעצמך סטירה במיידי.

א. תנסה לבקש שוב גיבוש ליום סיירות - תלחם על זה, אולי זה ייקרה. אם זה באמת מה שבא לך חבל שתוותר.

ב. תדבר קצת עם אנשים שהיו שמה - ורצוי יותר מאחד. שלא תיפול על אחד שלא משנה מה יזרקו עליו הוא יתלונן או אחד שיאכל כל חרא ויבקש עוד - זה ייתן לך קצת תמונה אמיתית על החיים.

חיל הים הוא חיל קטן - לטוב ולרע. השירות בו שונה מחילות אחרים, וכמו כל היח' בצבא כמעט - החוזק שאתה צריך הוא לא גופני אלא יותר מנטלי. תתאמן על זה.

פורסם

לדעתי, ללכת לגיבוש כדאי לך. אחר כך יהיה לך מספיק זמן אם אתה רוצה או לא רוצה

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לגיבוש - תלך, מה יש לך להפסיד?

בקשר ליום סייירות - אם קצת רצון תקבל עוד נסיון!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לדעתי, ללכת לגיבוש כדאי לך. אחר כך יהיה לך מספיק זמן אם אתה רוצה או לא רוצה

בהצלחה

אם הוא עובר את הגיבוש בהצלחה, לא תהייה לו אפשרות לחתום וויתור במועד מאוחר יותר וכדי לצאת מהחיל יצטרך לעשות בעיות.

פורסם

לגבי חיל הים אני לא יודע הרבה ובטח שאין לי מה להגיד כשיש כאן בוגרי התפקידים המדוברים .

לגבי הנדסה, זה חיל שמבחינת הקשיים החייל עובר כל קושי שתפגוש בחי"ר, מבחינת פידבק בחיים לא תקבל כמו חירניק , לא הקצאות לא צ'ופרים וגם לא הפוזה.

קח בחשבון שחלק גדול מלהיות לוחם בהנדסה או חי"ר זה המון בט"ש שמירות וטחינת צעירות , מעט מאוד מבצעים מענינים.

אבל חבר'ה מעולים.

לגבי הסיכוי להגיע ליהל"ם, אם אתה טוב אתה יכול לסיים ולעבור , אני מכיר נפילי סיירות שלא עברו ואני עצמי הגעתי בלי שראיתי שום גיבוש אחר ועברתי (אחר קח עפתי אבל זה סיפור אחר).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בזמנו שאני עשיתי את הגיבוש זה היה לסטילים דבורים והיו כאלה שעברו גם ליב"ן וילת"ם.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אין יותר יב"ן רק ילת"ם ולהם עד כמה שידוע לי יש גיבוש משלהם.

אגב לא להיט להיות באחד מהנ"ל, לצלול בבסיס חיפה המזוהם ולנקות ספינות מברניקלס לא להיט גדול.

פורסם

את יב"ן החליפה יחידה שנקראת סנפיר וממנה מאותרים חברה לילת"ם.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

חבר טוב שלי (כמו אח) התקבל לא מזמן לסנפיר... שמעתי ממנו שהיחידה מעולה עם תנאים טובים לפי מה שהוא הבין...

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...