Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש בפורום, לא מתמצא יותר מידי ברכבים,

אוהב להיות על ההגה, ועומד כרגע לפני רכישת רכב ראשון

שיהיה רק שלי. הסתכלתי קצת בפורום, אבל קשה לתמצת

את מבול המידע:

שימושים

בגדול הרכב מיועד לנסיעות קצרות בעיקר,

לעבודה וללימודים.

עדיפות לאוטומטי ורכב קטן.

עלויות

מכיוון שאני הולך לממן את העלות שלו,

אני אשמח לאוטו שלא ישתה דלק,

וטיפולים בגדר הנורמה.

טווח רחוק

התלבטות נוספת שלי היא האם לרכוש רכב יד שנייה,

או דרך ליסינג. ומה בעצם היתרונות/חסרונות?

התקציב לא מוגדר, ההורים יעזרו.

הרבה שאלות - הייתי שמח שפשוט תזרקו לי שמות

של דגמים שאוכל לבדוק אותם.

תודה מראש! :wink:

פורסם

ציינת יפה את הצרכים שלך, אבל לא את המשתנה החשוב ביותר - המחיר ;)

אתה מתייחס לליסינג מימוני. השיטה הזו לא מתאימה לכל אחד, ויש יבואנים שיציעו לך עסקאות מימון בפריסת תשלומים דומה ובתנאים נוחים יותר. אם אתה צעיר ודחוק מבחינה כספית, לא הייתי ממהר לחתום על עסקת תשלומים למשך שלוש שנים. האם אתה יכול להבטיח שתהיה לך את ההכנסה הדרושה למימון הרכב עוד שנתיים?

בתנאים שלך, עדיף לשים את הסכום שיש לך לרכב "במכה אחת". במקרה הצורך, אפשר למכור את הרכב.

פורסם

אני חושב, לאור מה שרשמת, שדייהטסו סיריון מודל 2006+ (צורה חדשה) תהיה מתאימה ביותר.

רכב קטן, חיסכוני, אמין, לא יקר בביטוחים וטיפולים, יחסית סחיר.

עד 60 אלף ש"ח אפשר למצוא מודל 2006 במצב שמור, אולי אפילו 2007 מליסינג.

יש מבחר גדול של הרכבים האלה ישירות מליסינג.

רכב מפרטי, מטופל ושמור יהיה עדיף, אבל גם יעלה יותר.

יש לך גם סוזוקי אלטו אוטומטית , שאותה אפשר לקנות חדשה במחיר של 73 אלף ש"ח (ידנית עולה 60 אלף ש"ח):

http://cars.walla.co.il/ts.cgi?w=/@model&model_id=456

לטעמי (ולפי הרגשתי), רכב צפוף מדי , אבל חיסכוני ביותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מה שיכול להתאים לך זה בעיקר פיאט פונטו 2005, אוטו זול לאחזקה שלא שותה הרבה. אפשר גם סיאט איביזה 2003-4 למרות שהיא שותה קצת יותר מהפונטו. אתה יכול גם לחפש פורד פיאסטה, פז'ו 206, רנו קליאו ודייהטסו סיריון מהשנים שלפני 2005.

ואם אין לך התנגדות לידנית ותוכל למתוח קצת את התקציב שווה לנסות למצוא הונדה ג'אז. מבטיח לך שלא תתאכזב.

• תוכן חדש...