Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , מקווה שתוכלו לייעץ לי בנושא.

אנחנו רוצים למכור את הקורולה Runx מודל 03. הרכב מטופל בצורה מסודרת במוסך החברה, וכבר זמן מה דולקת הנורה של המחשב- בחברה אמרו שצריך להחליף את הממיר הקטליטי. אני יודע שזה נפוץ מאד בקורולה וקראתי כתבות שהמוסכים סירבו לקחת אחריות על הבעיה אך מי שהתעקש, בסוף החליפו לו.

ולעניין, התיקון בחברה עולה סביב 6-5 K , סכום לא קטן, ובדקתי שממיר חליפי לא מקורי יעלה סביב 2.5 K במוסך פרטי.

אני מאד מתלבט, מצד אחד אני רוצה להיות ישר ולמכור אוטו כמו שצריך, מצד שני, לא יודע איך לתמחר את זה ואם יש לזה בכלל ערך מול אדם שמחפש לקנות רכב יד 2. האם יש בכלל טעם לבצע את ההחלפה או למכור את הרכב ככה ולהוריד מהמחיר? ואם כן אז כמה?... בקיצור הבנתם. זה נשמע אולי נאיבי אבל אני מאמין בלעשות עסקים בצורה ישרה.

אשמח לשמוע תגובות.

פורסם

לדעתי ,כדאי לך לחפש ממיר מפירוק .

כך גם תשמור על מקוריות הממיר , וגם לא תצטרך להכניס את היד עמוק מדי לכיס .

אבי .

פורסם

jt8d, הרעיון שלך גרוע משתי סיבות עיקריות -

א. אפשר למצוא היום ממירים תחליפיים די בזול וחבל להתעסק עם חלקים מפירוק במחירים כאלו.

ב. ממיר הוא חלק מתכלה שצובר בלאי גבוה יחסית. אין שום ערובה לכך שהממיר המשומש שתרכוש לא יתקלקל אחרי שלושה חודשים ויומיים. כמו כן, הממיר בנוי מרשתות בצורת כוורת שעלולות להיפגע כשהם סופגות מכה רצינית (כמו שקורה בזמן תאונה).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה פיק , העצה שנתת לגבי ממיר חליפי , לא בטויוטה .

עד כה ממיר חליפי לא עושה את העבודה בטויוטה.

אני ראיתי כבר הרבה שניסו ולא הצליחו. לכן , חבל על

הזמן והכסף.

לצורך עניין המכירה , הכי טוב ממיר משומש ואפילו ,

אפשר במקרים מסויימים לקבל היסטוריה על רכב טוטל לוס

ואולי למזלו של המחפש הוחלף ברכב המפורק הממיר.

רעיון למחשבה.

דורון.

פורסם

תודה לכולם. מישהו מכיר מקום אמין באיזור חיפה שאפשר לבצע אצלו החלפה שכזו, וגם מקום אמין לקנות ממיר מרכב שעבר פירוק?

• תוכן חדש...