Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך לעשות טיפול 120K. מישהו יכול לפרט מה כולל הטיפול הזה, והאם הוא גדול או קטן (לצערי אין לי את ספר הרכב)? מחיר משוער?

עד היום הרכב טופל (בזמן) ע"י בעליו הקודמים בטויוטה חדרה מיומו הראשון, שהבנתי שנחשבים מוסך די מומלץ. כיוון שזה קצת רחוק לי, אני מחפש פיתרון אחר.

זה יכול להיות כל מוסך בתוך תחום ירושלים-מודיעין-רעננה-ת"א-רחובות-רמלה, וסביבותיהן.

אני נוטה ללכת למורשה, סתם כי אני קצת ייקה, אבל אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע. בנוסף, חיסכון כלכלי יתקבל בברכה. אמינות ומקצועיות מאוד חשוב לי, ומאוד לא רוצה להרגיש שתקעו לי את השטרונגול.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לפני שבוע עשיתי טיפול 120 בראנאיקס שלי 2003 שמטופלת מהיום שעלתה לכביש במורשה חיפה, בטויוטה מורשה בחיפה:

מדובר בטיפול גדול : 950 ש"ח כולל מעמ ועבודה.

אוסיף ואומר שהשקעתי עוד 30 שקל בפחית פלאשינג שבוצע בסמוך להחלפת השמן במוסך עצמו ועוד 70 שקל בפחית K44.

בדקתי במוסכים לא מורשים,אחד אמר לי 400,והשני אמר לי 600, אבל ברגע שנכנסתי לדקויות הבנתי שהחלקים והשמנים רחוקים ממה שאני רוצה לשים ולכן עדיף בשביל השקט הנפשי לשלם במקרה שלי עוד כסף כי אשתי נוסעת על הרכב ולהתעסק אח"כ עם אשתי זה לא רעיון טוב.

אני בראש של : אני שם על הרכב כ 1000 שקל פעם בשנה (טיפול קטן עולה במורשה 500 שקל בערך ,טיפול גדול 900-1000) ויש לי שקט נפשי לכל השנה (0 תקלות עד היום).

הרכב הזה אצלי, מעבר לפעם אחת בשנה לא רואה מוסך,וזאת הסיבה ללארגיות בעניין הזה מבחינתי.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

תודה נאמן סובארו, גם אני בדעה שעדיף לשלם קצת יותר בשביל ראש שקט.

אבל בשביל ראש שקט, אשמח מאוד לקבל המלצות ממי שמכיר מוסך אמין והגון באיזור המרכז-ירושלים-שפלה.

תודה מראש!

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...