Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלא לדבר על התנהגות השוטרים

נו טוב , אל הדפארים כחולי המדים התרגלנו עד כדי גיחוך וגם לבלשים שמתנהגים כמו עבריינים ממש גם התרגלנו לצערינו .

אבל לחוקק חוק מטומטם שכזה :

" על פי החוק, אדם שיחזיק במשקה משכר בכלי קיבול שאינו סגור, במקום ציבורי או ברכב הנמצא במקום ציבורי, בין השעות 21:00-06:00, "חזקה כי בכוונתו לשתות את המשקה המשכר וכי שתייתו עלולה להביא להפרת הסדר הציבורי או לפגיעה בשלום הציבור או ביטחונו "

קישור לכתבה - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3913668,00.html

ואני שואל , האם זה רציני הדבר הזה .

מה קורה למשל אם אני פותח פחית בירה על שפת הים ושותה להנאתי - האם זה אסור !?

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אסור, ויכולים לקחת לך את הבקבוק ולשפוך את הבירה (וזה בדיוק מה שעושים ע"פי החוק החדש).

יש לך הצעות אחרות להלחם בשתיית אלכוהול המונית, כולל קטינים, בכל גינה ציבורית, ברחובות, בחדרי מדרגות?

לאן הידרדרה המדינה? אל תוך הבקבוק! תצא בשישי בלילה להסתובב קצת בגינות ציבוריות...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חוק דומה קיים כבר הרבה שנים בארה"ב, לכן רואים תמיד בסרטים אנשים שמסתובבים ברחובות עם בקבוקי אלכוהול בשקיות נייר חומות. הרעיון הוא שאם זה בשקית, אז לא ניתן לזהות את זה בהכרח כמשקה אלכוהולי, ולכן המשטרה מעלימה עין.

לא יודע עד כמה זה אפקטיבי בארה"ב, אבל סביר להניח שבארץ כבר ימצאו דרך לקחת את החוק הזה, שאמור להגן על האזרחים, ולאנוס אותו בצורה כזאת שיופנה נגדם ולא לטובתם.

פורסם

גם אני הופתעתי מהחוק החדש,עוד יותר הופתעתי שהוא כבר מיושם ע"פ עדות של חבר ששפכו לו את הבירה בחוף 4 על 4 בראישון.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לפני חודש כבר, בהרצליה, שפכו לנו בקבוק וודקה שלם(אחרי כוס אחת) שעמד על הבאגז. השוטר אמר שאם הבקבוק היה סגור הרמטית הוא לא היה שופך

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז זהו, שהחוק נועד ב-ד-י-ו-ק לסיטואציה של וודקה על בגאז'. קלאסי.

אני לא מת על החוק הזה, אבל יש בו היגיון מסוים.

במקרה שתואר בכתבה יש לכאורה בעיה עם התנהגות השוטרים - וזה כבר לא קשור לאלכוהול.

כמו שזה נראה, זה פשוט היה התירוץ להרביץ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כרגיל משטרת ישראל תמצא את הדרך להרוס את כוונת המחוקק , במקום לחפש חבורת של נערים שיכורים עד כדי סכנת מוות , או הומלסים בסימטות חשוכות הם תוקפים סטודנטים בחוף או המידרחוב ששותים בקבוק בירה מסכן.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני מנסה להבין למה התכוון המחוקק .

הפיסקה הזו :

אדם שיחזיק במשקה משכר בכלי קיבול שאינו סגור, במקום ציבורי ...

לא ברורה לי .

מה קורה לאנשים שיושבים במקום ציבורי כמו בית קפה שחלקו על המדרכה בחוץ ? או מסעדה בשפת הים ? או פאב בעל מרפסת הפונה לרחוב ?

ושותים להנאתם משקה אלכוהולי כזה או אחר בכלי קיבול שאינו FUCKING סגור !

פורסם

עסק לא נחשב למקום ציבורי לפי מיטב זכרוני, זהו מקום פרטי ולכן אין שום בעיה שתשב בתוך בית עסק מסויים (בית קפה, פאב, מסעדה בים) ותשתה משקה אלכוהולי.

הרי החוק אוסר מכירת אלכוהול החל מהשעה 21:00 בערב, ופאב/אזורים בחופים עדיין פתוחים ומשווקים אלכוהול ללקוחותיהם

Confidence In Motion

פורסם

[מקום ציבורי" – כהגדרתו בסעיף 34כד לחוק העונשין, למעט המקומות המפורטים בתוספת

תוספת

(ההגדרה "מקום ציבורי" שבסעיף 1)

מקום שבו פועל עסק טעון רישוי לפי חוק רישוי עסקים, התשכ"ח–1968, כמפורט להלן:

(1)מסעדה, בית קפה, הסעדה

(2) עסק למכירת משקאות משכרים המוגשים לצריכה במקום

(3) בית מלון, פנסיון, אכסניה, ובלבד שאינם מיועדים בעיקרם למתן שירותי אירוח ולינה לקטינים

(4)מקום לעריכת מופעים וירידים, קולנוע, תיאטרון, אמפיתיאטרון, מקום אחר לעריכת אירועי תרבות בידור וספורט תחת כיפת השמים, דיסקוטק, יריד שלא במבנה של קבע וכלי שיט המשמש לעינוג ציבורי

(5) אולם שמחות וגן אירועים

פורסם

ממש "הדרדרות".

אפילו בתאילנד יותר מתקדמים מאיתנו בעניני מלחמה בחוליגנים שיכורים ששותים על המכסה מנוע בשביל לחסוך כמה שקלים ואז זה נגמר באונס\רצח\דקירה\מכות בחניון של רידינג.

צריך לאסור בכלל שתייה בציבור לא רק בשעות האמורות, להגביל את מכירת האלכוהול בבקבוקים בדרגסטור לאלכוהול קל בלבד ובבקבוקים קטנים לכל היותר.

פורסם

הכנסת השמונה-עשרה

הצעת חוק של חברי הכנסת

רוברט אילטוב

אברהם מיכאלי

אורי אריאל

פ/1730/18

הצעת חוק העונשין (תיקון – איסור שוטטות בשכרות במקום ציבורי), התש"ע–2009

תיקון סעיף 193

1.

חוק העונשין, התשל"ז–1977, בסעיף 193–

בסעיף קטן (א) במקום "שלושה חודשים" יבוא "שמונה חודשים"

2. אחרי סעיף קטן (א) יבוא:

(א1) המשוטט במקום ציבורי בהיותו שיכור, דינו– מאסר שישה חודשים.".

דברי הסבר

מטרת הצעת החוק היא להלחם בתופעת השיכרות במרחב הציבורי

בתקופה האחרונה אנו עדים לתופעה של שתיית משקאות משכרים במרחב הציבורי דבר אשר משפיע באופן ישיר על הרגשת הביטחון האישית

לפני מספר שבועות היינו עדים לרצח של אריק קרפ ז"ל אשר החל בהערות פוגעניות וגסות של קבוצת צעירים שתויים לאשתו וביתו ומשם הגיעו החשודים לרציחתו

חוק זה בא להקדים תרופה למכה ולמנוע את תופעת שתיית אלכוהול במרחב הציבורי באופן מוחלט דבר אשר עתיד להחזיר חלק מן הביטחון האישי של החברה בישראל.

הוגשה ליו"ר הכנסת והסגנים

והונחה על שולחן הכנסת ביום

ט"ו בחשוון התש"ע – 2.11.09

[ס"ח התשל"ז, עמ' 226

פורסם

בקשר לבקבוקי אלכוהול פתוחים בתוך הרכב -החוק צודק ב100 אחוז,

בקשר למקום הציבורי, זה כבר ניתן לויכוח ופרשנויות שונות , לי אין בעיה עם החוק כל עוד לא יכנסו לתוך פאבים.

דווקא מי ששותה אלכוהול מעל בגאז' של רכב הם ברוב המקרים כאלה שמבחינת גיל אסור להם לשתות אלכוהול או כאלה שצעירים מדי לעניין הזה ותאמינו לי שאני יודע. גם אני הקפצתי טקילה בשנות ה90 על בגאז' של רכב (ליסינג) :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...