Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב הוא 10K , מאוד מוגבל אבל זה מה יש. התקציב כולל ביטוח חובה + צד ג'.

הרכב צריך להכיל שני הורים + תינוקת בת 8 חודשים וילדה בגיל גן.

צריך תא מטען מרווח כמובן, אמינות ובטיחות הם תמיד דבר טוב ובנוסף רצוי שנתון גבוהה ככל האפשר בתקציב הזה מה שדי פוסל רכבים יפניים(תקנו אותי אם אני טועה.). נסיעות: משולב. צריכת דלק חסכונית במידת האפשר.

תודה רבה לכל העוזרים ! :-)

פורסם

אם אתה לא נהג צעיר, ביטוח חובה + צד ג' יעלה בסביבות ה 2000

אם כן אז רק החובה זה 2300-2500.

מה שמשאיר אותך עם 8000 במקרה הטוב ו-5000 במקרה הפחות טוב. בסכום הזה אני מציע שתוריד את הדרישות שלך.

הייתי ממליץ על ג'סטי. רכב קטנטן אבל אמין וכסכוני מאוד (סביבות ה6.5-7 ליטר ל100 ק"מ)

לרכב קרבורטור זה מצוין (מנסיון קודם אם ג'סטי). שים לב שרכבים מתחת לשנת 95 צריכים בדיקת בלמים שבדר"כ לא מסתכמת בבדיקה אלה תיקון.

בכל מקרה זה תקציב מאוד נמוך אבל מקווה שתסתדר איתו

פורסם

שברולט קוואליר או מיצובישי לנסר מהדגם שעד 93' עונים על הקריטריונים בצורה לא רעה כלל. ( אם כי הן לא ממש חסכוניות )

יש לנו במשפחה את שני הדגמים ( הקוואליר 96 והלנסר 92 ) ושתיהן משרתות אותנו בצורה טובה מאד וללא תקלות מיוחדות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בתקציב הזה תכנס פונטו אני מעריך מהשנים 95-97 בערך,

מה שחשוב זה למצוא רכב עם מזגן תקין, חשוב שהילדים הקטנים לא יסבלו בחום שלנו!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

איך תא המטען של הפונטו?

אשמח לעוד אקזמפלרים.

דייהו זה משהו שבא בחשבון? נובירה? סופר רייסר? (סתם שואל כי ראיתי אקזמפלרים נחמדים ביד 2)

פורסם
בתקציב הזה תכנס פונטו אני מעריך מהשנים 95-97 בערך,

מה שחשוב זה למצוא רכב עם מזגן תקין, חשוב שהילדים הקטנים לא יסבלו בחום שלנו!

פונטו? מה לגבי העגלות, תיקים וכו'? גגון? עגלה?

מאזדה, סקודה, דיהאצו אפלאוז, יונדאי, סובארו DL וכו'... תקציב נמוך מאוד בשביל התענוג במיוחד ומדובר ברכב שיהיה עמוס בשני כסאות בטיחות, עגלה, טיולון ושני הורים.

לי היתה סקודה ניו פליסיה 1.6 מנוע WV. אפילו אישתי הסתדרה ללא הגה כוח, כמובן שהרכב היה הילוכים.

עכשיו פינוק, אימפרזה 1.6 ניו אייג' בזמנו עלתה לי 40K, אוטומאט.

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

אפשר להסתדר עם פונטו לדעתי, אל תשכח שהוא ציין גם עלויות אחזקה זולות וצריכת דלק נמוכה,

הם יצטרכו להתפשר על הרבה דברים בדרך, יכול להיות גם שסובארו dl עם גיר רגיל תיהיה אופציה לא רעה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

שרייד לא מתאימה, אבל דייהטסו אפלאוז כן יכולה להתאים - צריך לבדוק שהשתמשו בנוזל קירור ולא במים מהברז.

מיצובישי לנסר, סובארו DL, מאזדה 323 - אלה אופציות אחרות.

בכל מיקרה, מה שעדיף מכל זה, זה רכב שנשמר טוב וטופל טוב במשך השנים - זה השיקול העיקרי בקנית רכב בתקציב הזה.

עדיין מסתובבות הרבה מיצובישי לנסר 93, חלקם נראים מצויין לגילן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

וולוו 940 / 740 עם מנוע הזרקה. צריכת דלק סבירה, המון מקום מאחורה, תא מטען גדול.

מ - 10,000 שקלים הוא יוצא עם עודף. המכוניות הללו ננהגו ברובן על ידי אנשים מבוגרים ומיושבים בדעתם, שלא החליפו רכב בתדירות גבוהה, ולכן ניתן למצוא אותן מתחילת / אמצע שנות ה 90' יד שניה / שלישית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ממליץ להוסיף לרשימה אפלאוז - תא מיטען גדול יחסית, רכב נחשב אמין ומחיר שלו זול.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה לגבי פיאט בראבה או פיאט מריה? נראות טוב לגילן, זולות ויחסית משפחתיות, גם מאובזרות, לא? בתנאי שיש כאלו שמורות ומטופלות כהלכה.. מודלים 96-99 ראיתי כאלו הרבה יחסית ביד 2.

• תוכן חדש...