Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא של חברתי בחרה בסוזוקי SX4 כי היא לא מוכנה לשמוע על שומדבר חוץ מסוזוקי והרכב עושה את העבודה נאמנה.

אך במקומך הייתי בוחר באחת מהמכוניות שמשולבות 1.2TSI + DSG שכרגע זה: פאביה, פולו והאוקטביה המומלצת.

אין מה לעשות, טכנולוגיה עדיפה - גם תחסוך בדלק וגם תרוויח ביצועים ומעל לכל בטיחות גבוהה.

פורסם

שמח לשמוע שיצאתם מהבועה שאומרת : לא משנה כמה כסף יש לך, לא שווה לקנות אף רכב מעל 20K ש"ח... :D

חזרת על המנטרה הזו בלי סוף בשנים האחרונות למרות שהוצאת עשרות אלפי שקלים על תקלות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הפאביה ספייס 1.2TSI 86 כ"ס נמכרת ב-94K כולל DSG

מבחינת תמורה לכסף והתאמה לדרישות נראה לי שזאת תהיה קנייה מצויינת המשלבת בין שימושיות לחסכנות

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הפאביה ספייס 1.2TSI 86 כ"ס נמכרת ב-94K כולל DSG

מבחינת תמורה לכסף והתאמה לדרישות נראה לי שזאת תהיה קנייה מצויינת המשלבת בין שימושיות לחסכנות

היא אוטומטית?

פורסם

ה-C3 החדשה - גם יפה וגם נוחה וכאשר מדובר בנשים מבוגרות, הנוחות חשובה ביותר. דבר נוסף - לאור הסעת ילדים לא הייתי מתפשר על בטיחות, דבר שאצל הצרפתיות והגרמניות הוא בעדיפות ראשונה.

עוד אפשרות - הפולו החדשה. מוסיפה למשוואה חסכוניות אבל מורידה את העיצוב...

בכל מקרה הייתי מוחק את כל הרובוטיות ואת המיני - פשוט קטנות מדי ולא מצדיקות פער של 10-20 אש"ח.

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

ההפרש הזה, שבתכלס לא ממש מורגש בטווח הארוך, הוא הסיבה שבגללה אני נוטה לכיוון יקרות יותר.

יש לי ידידה שקנתה השבוע C3 ואמורה לקבל אותה עוד חודש.

אני חושב שזה הכיוון ואני אקח נסיעת מבחן בשלה (היא כבר הבטיחה!)

פורסם

אם הC3 החדשה מגיעה עם הAL4 אני מציע שתיקח את הגברת לנסיעת מבחן כדי שתרגיש את אותה תיבה נוראית ואפילו כדאי מול הDSG אם רוצים נוקאווט.

לדעתי בזה ייגמר הקושי בהחלטה. (חברתי שנאה את התיבה ואני סבלתי אותה [את התיבה :)] לאורך 3 שנים בC4 2006 שלא הייתה נוחה כלל! אותה תיבה עברה עדכון תוכנה לאחר מכן שגרם לה להיות עוד יותר נוראית בC4 2008 שהייתה לי לאחר מכן במשך כמה חודשים)

פורסם

כרגע בלי להתייחס לשום רכב, הייתי לוקח רכב בעל מנועים וגירים שנמצאים זמן רב בשוק וידועים באמינותם.

לא הייתי לוקח רכב מוגדש, משתי סיבות:

האחת מכיוון שצריך לחכות כ-חצי דקה לפני כיבוי הרכב, ולא תמיד מישהו מבוגר ישים לב לזה, ולא כדאי לנסות לשנות הרגלים של שנים.

השניה בגלל שהבנתי שה1.2 ובכלל הTSI צריך לבדוק להם שמן ב15K הראשונים, ולמלא כל פעם, וזה לא בטוח שיתאים להורים שלך.

בנוסף בקשר ל1.2TSI האמינות שלו עוד לא ידוע בשוק, ובמיוחד בשביל ההורים שלך לא הייתי קונה חתול בשק.

שמירה על הערך-חשוב רכב שהוא מוכר בשוק, וידוע בתור אחד ששכיר, ובעל ירידת ערך נמוכה.

האיכות חשובה מאוד, כי זה לא נעים חלקים מתפרקים, ואז להתרוצץ למוסך.

בטיחות כמה שיותר טובה בהגנה על מבוגרים וילדים.

וכמובן נוחות הכיסא, נוחות נסיעה ובידוד רעשים.

מכל המסקנות האלה, ובמיוחד בגלל שהנושא היה במשפחתי בזמן האחרון(אמא שלי בת 52), הייתי לוקח את הגולף 1.6 DSG.

נסענו על ה308, C4, הגולף הייתה הכי נעימה, הכי שקטה, ובנויה היטב(גרמנייה)

בנוסף הגולף הוא הרכב הכי בטוח באירופה(אם לא בעולם) לשנת 2009 עם 97 אחוז הגנה על מבוגרים.

אני חייב לציין, שאת הסיאט איביזה לא בדקתי, אז אני לא מתייחס, אבל אם היא טורבו הייתי חושב פעמיים.

אריאל

נ"ב

כל האמור למעלה הוא בגדר דעה אישית בלבד.(שלא אחרי זה ימחקו לי את הנושא, וייתנו לי אזהרה)

פורסם
כרגע בלי להתייחס לשום רכב, הייתי לוקח רכב בעל מנועים וגירים שנמצאים זמן רב בשוק וידועים באמינותם.

לא הייתי לוקח רכב מוגדש, משתי סיבות:

האחת מכיוון שצריך לחכות כ-חצי דקה לפני כיבוי הרכב, ולא תמיד מישהו מבוגר ישים לב לזה, ולא כדאי לנסות לשנות הרגלים של שנים.

השניה בגלל שהבנתי שה1.2 ובכלל הTSI צריך לבדוק להם שמן ב15K הראשונים, ולמלא כל פעם, וזה לא בטוח שיתאים להורים שלך.

בנוסף בקשר ל1.2TSI האמינות שלו עוד לא ידוע בשוק, ובמיוחד בשביל ההורים שלך לא הייתי קונה חתול בשק.

שמירה על הערך-חשוב רכב שהוא מוכר בשוק, וידוע בתור אחד ששכיר, ובעל ירידת ערך נמוכה.

האיכות חשובה מאוד, כי זה לא נעים חלקים מתפרקים, ואז להתרוצץ למוסך.

בטיחות כמה שיותר טובה בהגנה על מבוגרים וילדים.

וכמובן נוחות הכיסא, נוחות נסיעה ובידוד רעשים.

מכל המסקנות האלה, ובמיוחד בגלל שהנושא היה במשפחתי בזמן האחרון(אמא שלי בת 52), הייתי לוקח את הגולף 1.6 DSG.

נסענו על ה308, C4, הגולף הייתה הכי נעימה, הכי שקטה, ובנויה היטב(גרמנייה)

בנוסף הגולף הוא הרכב הכי בטוח באירופה(אם לא בעולם) לשנת 2009 עם 97 אחוז הגנה על מבוגרים.

אני חייב לציין, שאת הסיאט איביזה לא בדקתי, אז אני לא מתייחס, אבל אם היא טורבו הייתי חושב פעמיים.

אריאל

נ"ב

כל האמור למעלה הוא בגדר דעה אישית בלבד.(שלא אחרי זה ימחקו לי את הנושא, וייתנו לי אזהרה)

בקשר לאמינות של ה 1.2TSI זה לא שיקול זה לא המנוע המוגדש הראשון שיוצר מ VAG. בקשר לשמן ולחצי דקה לפני כיבוי אתה יכול לפרט?

פורסם
בקשר לאמינות של ה 1.2TSI זה לא שיקול זה לא המנוע המוגדש הראשון שיוצר מ VAG. בקשר לשמן ולחצי דקה לפני כיבוי אתה יכול לפרט?

אני אסביר למה אומרים לחכות קצת:

ברגע שהטורבו בפעולה, הוא מסתובב מהר מאוד, אז לאחר נסיעה במידה וכיבית את הרכב ישר, הטורבו מסותבב בלי שמן, וזה שוחק אותו מהר מאוד.

ברגע שאתה ממתין, אז הטורבו מאט לסיבובי סרק, ואז אתה יכול לכבות אותו.

בקשר לחצי דקה, זה לא משהו רשמי, אבל יש אומרים שזה גם יותר מחצי דקה, כבר שמעתי שאומרים לחכות 2 דקות.

בנוגע לאמינות, תראה מסתובבות פה ושם שומעות על האמינות של מנועי הTSI, במיוחד כאלה שמגיעים עם דגמי סקודה, כולל כמה פה בפורום.

תראה, ההורים לא באמת ירגישו בהבדל, וגם אם כן הוא לא משמעותי.

גם ה1.6 סוחב בסדר גמור, יותר טוב ממרבית ה1.6 שאנו מכירים.

פורסם

מצטרף להמלצה על הגולף 1.6 DSG, הייתה ברשותי באופן זמני לכחודש-חודשיים.

(בלי קשר לענייני ספק אין ספק באמינות ה1.2TSI, אני אישית לא הייתי דואג אך זה עניין של אופי)

הרכב שקט, נוח וביטחותי עם כוח זמין בזכות הDSG7 (בצורה שאתה יותר זריז ומהיר מרוב המכוניות).

נהניתי ממנו מאוד, לשם השוואה, אם בC4 הרגשתי שאני סוחב את הרכב על הגב אז בגולף הזאת הרגשתי שהיא סוחבת אותי בקלילות וללא מאמץ. (ואז אולי שווה גם לבדוק את הג'טה שמגיעה בחבילה דומה)

אם הפלפל והחסכון בדלק שמאפיין את ה1.2TSI לא קריטי לכם זאת גם יכולה להיות אופציה טובה מאוד.

פורסם
אני אסביר למה אומרים לחכות קצת:

ברגע שהטורבו בפעולה, הוא מסתובב מהר מאוד, אז לאחר נסיעה במידה וכיבית את הרכב ישר, הטורבו מסותבב בלי שמן, וזה שוחק אותו מהר מאוד.

ברגע שאתה ממתין, אז הטורבו מאט לסיבובי סרק, ואז אתה יכול לכבות אותו.

בקשר לחצי דקה, זה לא משהו רשמי, אבל יש אומרים שזה גם יותר מחצי דקה, כבר שמעתי שאומרים לחכות 2 דקות.

בנוגע לאמינות, תראה מסתובבות פה ושם שומעות על האמינות של מנועי הTSI, במיוחד כאלה שמגיעים עם דגמי סקודה, כולל כמה פה בפורום.

תראה, ההורים לא באמת ירגישו בהבדל, וגם אם כן הוא לא משמעותי.

גם ה1.6 סוחב בסדר גמור, יותר טוב ממרבית ה1.6 שאנו מכירים.

תודה על ההסבר, זה היה בשבילי ולא בשביל פותח הדיון למרות שהוא גם יכול ללמוד מזה.

אני מעוניין בפולו 1.2TSI אני בן 22, ומתלבט בינו לבין ה 1.6 DSG שיש באיביזה.

בסופו של דבר השיקול שלי זה שה1.2 חזק יותר חדיש יותר וכנראה גם טוב יותר. בנוגע לאמינות אני מאמין שיהיה בסדר כי לא מדובר פה בחברה סינית שמייצרת מנועים, אבל כן דואג מהשירות של צ'מפיון והשנתיים אחריות בלבד שהם נותנים.

מצטרף להמלצה על הגולף 1.6 DSG, הייתה ברשותי באופן זמני לכחודש-חודשיים.

(בלי קשר לענייני ספק אין ספק באמינות ה1.2TSI, אני אישית לא הייתי דואג אך זה עניין של אופי)

הרכב שקט, נוח וביטחותי עם כוח זמין בזכות הDSG7 (בצורה שאתה יותר זריז ומהיר מרוב המכוניות).

נהניתי ממנו מאוד, לשם השוואה, אם בC4 הרגשתי שאני סוחב את הרכב על הגב אז בגולף הזאת הרגשתי שהיא סוחבת אותי בקלילות וללא מאמץ. (ואז אולי שווה גם לבדוק את הג'טה שמגיעה בחבילה דומה)

אם הפלפל והחסכון בדלק שמאפיין את ה1.2TSI לא קריטי לכם זאת גם יכולה להיות אופציה טובה מאוד.

הגולף 1.6 אוטו' עולה 136 אלא אם כן הוא רוצה לקנות 2008. והתקציב שלו עד 125K.

אני חושב שכדאי לו לשים עין גם על האוקטביה 1.2 החדשה שעולה 120K .

פורסם
היא אוטומטית?

הפביה ספייס ב-94K היא אכן אוטומטית עם מנוע 1.2TSI ו-86 כ"ס

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הפתרון ההגיוני:

מר יוסי- נא להתחתן.

9 חודשים אחר כך: במזל טוב נולד התינוק.

הולכים לקנות עגלת ילדים.

עוברים דרך סוכנויות הרכב עם ההגלה ורואים איך זה נכנס ואיך קל לסבתא להכניס ולהוציא העגלה.

ואז תדע בדיוק מה מתאים.

מזל טוב.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

• תוכן חדש...