Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרטי הרכב:

דייהטסו שרייד 5 דל' ידנית, שנת 97, מנוע 1300, 16 שסתומים, 220 אלף ק"מ.

הרכב נסע ללא בעיות עד היום בצהריים, תדלקתי מיכל מלא (כמובן 95), חזרתי הביתה.

לפני כשעה ירדתי למטה, רכב לא מניע - יש סטרטר. נורית המנוע (בצבע צהוב, בצד השמאלי של לוח המחוונים) לא נדלקת (בד"כ במצב של הסוויצ' לפני הסטרטר כל הנוריות נדלקות, אני מניח שזה לבקרה)

בדקתי שמן מים תקין, חיבורים רצועות חיישנים וכו' הנראה לעין במקומם ונראה שהכל בסדר.

שמתי לב שכבל הגז מעט רופף, לא יודע אם זה היה ככה פעם.

בשלב הבא שיחקתי קצת עם כבל הגז, שיחקתי קצת עם פדאל הגז תוך כדי נסיונות הנעה, ואחרי מספר נסיונות הניע.

ביצעתי נסיעה קצרה, חזרתי, כיביתי המנוע - ושוב לא מניע.

שוב משחק קצת עם הפדאלים, כבל גז, אחרי כמה נסיונות מניע. הגברתי טיפ-טיפה טורי סרק, ב10 הנסיונות האחרונים טפו-טפו מניע.

בכל התהליך שמתי לב שהרכב מניע רק אם נורית המנוע המדוברת נדלקת.

נכון לעכשיו, מספר מחשבות אפשריות שעולות לי לראש בסדר חומרה עולה:

1. הבעיה היתה בטורים בסרק (היו כ600-700 כעת באזור ה 800)

2. נגרם מהכבל גז הרופף

3. אולי מסנן דלק התלכלך

4. משאבת דלק

5. בעיות חמורות יותר למשל בעיית קומפרסיה

עניין הדלק (מסנן\משאבה) נראה לי פחות סביר כי הרכב לא מגמגם בזמן נסיעה, לפחות לא שאני שם לב, אבל אני לא מומחה לעניין, אז אשמח לשמוע את מחשבותיכם בנוגע לדיאגנוזה הסבירה במצב הנוכחי.

תודה!

(נ.ב מקווה שההודעה תואמת לחוקי הפורום הנוקשים :wink: אחרי הכל כבר זמן רב שלא כתבתי פה...)

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

• תוכן חדש...