Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו 98 XTZ 60 יד ראשונה-סוחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פרוספקט של פונטו, דגם בסיסי 55/60 סוסים SOLE בא ללא מד סיבובי מנוע. אין שם שום אזכור ל-XTZ או בסגנון (אולי בשנים אחרות, פרוספקט שלי שנת 99 אני חושב).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אבא שלי היום בכלל השביז אותי. הוא מקובע בקטע של יפני ומכני זה הכי טוב ושפיאט זה עגלה עם גלגלים וכדאי בכלל להתרחק מפונטו. כל מה שאני מסביר לו לא משנה באמת. בכלל הוא נגד העובדה שאני אקנה ידני, ובכלל רוצה שאני אביא אוטומט. הסברתי לו שרכבים בשנים האלה יצטרכו בטוח שיפוץ גיר של כמה אלפים ואני לא רוצה להכנס להוצאות מיותרות. בכלל הוא עקץ אותי שהאוטו יתכבה לי כי אני לא רגיל לנהוג בבנזין ואני נהג חדש ועובדה שזה קרה לי פעמיים בג'אסטי בנסיעה מסכנה וראשונה ואחרונה שלי באוטו הזוועתי הזה. יש לציין כי עם אוקטביה דיזל ומזדה 323 לנטיס הסתדרתי מצויין עד שהגיע אליי האלטעזאכן הזה.

טוב אחרי אנקדוטה משעשעת ופחות משמחת. אני אבדוק מחר עם המוכר למה אין שעון טורים. ובכלל כמה צריך להוריד לו מהמחיר שהוא דורש 9.5K . זה 900 מעל המחירון, וסט צמיגים וטיפול גדול כולל טיימינג זה לא פחות מ3K לא?

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...