Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה מישו שמטפל בפולסווגן פולו ומבין מה הוא עושה

אזור צפון כמה שאפשר קרוב לעפולה.

תודה רבה.

טעיתי בנושא (היה אמור להיות בטכני וכו')

פורסם

ממליץ על מוסך משארקה. אני מטפל בו בגולף שלי ואבא שלי מטפל שם באוקטביה שלו. מוסך מצויין, שירות מעולה והם מאוד מקצועיים.

מומלץ בחום לאור ניסיון אישי מאוד חיובי איתם.

הייתי בהרבה מוסכים, כולל מוסכים מורשי יבואן של אלפא רומיאו, קמור וממוסך ספציפי הזה התרשמתי מאוד מבכל הבחינות.

המוסך נימצא בעפולה. מומלץ להרשם מראש ואז יקבלו אותך מידית כשתגיע.

מבחינתי המחירים סבירים ביותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אוי איזה מוזר.... דווקא לי אמרו בדיוק ההפך לא להתקרב לשם...

אני רוצה מוסך מקצועי ושלא יעיף לי קנסות על תיקונים שאמורים לעלות גרושים

פורסם

אבא שלי מטפל במוסך הזה 10 שנים באוטו שלו. בינתיים אין לו תלונות. ברור שמוסך מדרכה יהיה יותר זול.

מה זה קנסות? בודקים לך את הרכב ואם מוצאים תקלות מבקשים ממך אישור לתקן או לא. אם אתה לא מסכים, לא יתקנו.

לפני כמה ימים רכב שלי עבר שם טיפול גדול, כולל החלפת כל הנוזלים ותיקוני מערכת חשמל. יצאתי מרוצה. יש להם מלאי חלפים גדול, באופן אישי בקשתי שישתמשו רק במקוריים, אבל יש גם תחליפי.

באופן מאוד סבלני הסבירו לי וענו לי על כל השאלות שלי, נענו לכל הבקשות שלי. אין לי שום תלונות עליהם, להיפך - רק תשבוחות.

יש הרבה מוסכים שעובדים בשיטת מצליח - במקום דיאגנוסטיקה נורמאלית, מחליפים חצי אוטו והלקוח משלם ומבזבז זמן כאשר התקלה חוזרת וחוזרת. אני מאוד התרשמתי מדיאגנוסטיה.

מה התקלה ברכב שלך?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מוסך חוסאם באזור תעשיה מול בית חולים העמק.עבד במשארקה עד לפני כמה שנים ופתח מוסך עצמאי.יודע מחברים שמטפלים אצלו שהם מאד מרוצים.מתמחה ברכבי VAG.

בנוסף,בקיבוץ אשדות יעקב(לא זוכר אם איחוד או מאוחד-יש שניים..)יש מוסך מורשה VAG.לא כלכך קרוב לעפולה אבל עדיין "בסביבה".

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תוכן חדש...