Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה6X9 שנורא אהבתי הלכו לעולמם כנראה. העיגול הכסוף הגדול שבמרכז הרמקול התחיל לתקתק ולרשרש בשניהם ורק נגיעה קלה בו עם האצבע משתיקה את הרשרושים.

שמעתי לפני מס' ימים את הדגם המחליף שלהם, הGT5963 ולא ממש אהבתי אותם. משהו היה לי שם חסר לעומת הדגם הישן.

אין לי יותר מידיי אופציות לשמוע רמקולים שונים, אז אשמח להמלצות על רמקולים בסיגנון דומה לCS3196 שהיו לי. הפיוניר שמורכבים כרגע זה ממש לא מה שאני מחפש. :|

נ.ב.

הרמקולים יוגברו ע"י JBL GTO504.

תודה רבה לעוזרים.

CS3196[1].jpg

פורסם

תקציב?

אם אהבת את ה JBL - לא נראה לי שתתאכזב מ GTO 937 או 938.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא יודע אם טובים משמעותית, אבל ה GTO היא סדרה גבוהה יותר.

שוב, אם אהבת את הסגנון של JBL אני לא מאמין שתתאכזב מהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה לך.

אני מאוד רוצה לשמוע 6*9 של מורל לפני שאני מחליט. מקווה שאמצא איפה לשמוע אותם בשבוע הקרוב.

שאלה נוספת, מקריאת הנתונים של ההGTO 937 ו938 הבנתי שה938 עובדים בהתנגדות של 4Ω וה937 עובדים ב2Ω.

היות וההספק שכתוב בנתונים בשניהם הוא 100W RMS והמגבר שלי מסוגל לתת 55W ב 4Ω ו70W ב2Ω אמור לגרום לי להעדיף את ה937 על פני ה938 כי אוכל "לנצל" אותם טוב יותר? או שההבדל לא יהיה משמעותי?

• תוכן חדש...