Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך עזרה בבחירת מכשיר GPS שכל הציפיה ממנו היא לאמינות, תפעול פשוט וניווט טוב.

המכשיר ישמש אנשים שלא מחפשים שום גאדג'ט בGPS פרט לניווט אך מאוד מעוניינים במסך גדול יחסית (אין לי הערכה באינצ'ים, אך צויין בפני שראו GPSים עם מסכים שהיו קטנים מידיי עבורם).

התקציב - עד 1K ש"ח כולל התוכנה כמובן.

אשמח להמלצות.

תודה לעוזרים ושבת שלום! :-P

פורסם

לפני כחודש רכשת מכשיר של QUE מדגם NQ430, הוא עולה כ-850 ש"ח, מגיע אפילו עם דיבורית בלוטות' טובה.

מגיע עם תכנה IGO 8, תכנה מעולה והכי טובה לניווט כיום (ידידותית וסימפטית, את היתר לא אהבתי).

זו החוות דעת המלאה שלי כפי שכתבתי גם באתר זאפ:

חוות דעת:

מכשיר עמיד, בעל שכבת כפולה של גומי מובנה, נותן תחושה של מוצקות ויחד עם זאת קל משקל.

ממשק מאוד נוח וקל, תכנה ידידותית, תאורה דיבורית BLUETOOTH מספקת ביותר. חברה קוריאנית אמנם אך הופתעתי מאוד לטובה. נותן תמורה מצויינת למחיר.

יתרונות:

* עמיד

* ממשק ידידותי למשתמש

* דיבורית טובה

* תאורה מעולה ביום ובלילה

* מחיר ללא תחרות ביחס למכשירים אחרים (שעולים יותר).

חסרונות:

* לעיתים צריך ללחוץ על מסך הטאץ' כמה פעמים ע"מ שהכפתור יילחץ

* קצב העברת נתונים מהמחשב אל הכרטיס איטי מדי

בשורה התחתונה: ממליץ בחום!

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תודה על ההמלצה!

באתר של KSP המכשיר שציינת זול בכמעט 100 שקלים ממה שכתבת ובתקציב של עד 1K יש עוד מגוון רחב של מכשירים מבית החברה הזו אך התוכנה שמצויינת שם היא IGO MORE. איך היא לעומת ה8? מה ההבדלים?

תודה,

אבירן.

פורסם

אשמח לתגובות נוספות על הNQ430, על הדגמים הגבוהים ממנו של החברה, על הIGO MORE ועל מכשירים נוספים.

תודה ושבוע טוב,

אבירן.

פורסם

ה-IGO 8 נחשבת מוצלחת יותר מה-MORE, כיון שהעדכונים לה נפוצים יותר וזמינים יותר.בכלל, היא נחשבת טובה יותר בכל הפרמטרים משאר התוכנות בשוק.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

יש לי NQ501. בהשוואה ל-430 מסך יותר גדול ולי אישית יותר נוח, אבל אין דיבורית BLUETOOTH.

השתמשתי גם ב-IGO8 וגם ב-IGO MORE. אם אתה מחפש פשטות, אז יכול להיות ש-IGO MORE יותר מתאימה. זה סוג של IGO8 FOR DUMMIES.

• תוכן חדש...