Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני, היו לי מכשירים יקרים שעלו בזמנם כמו האייפון, מעולם לא עשיתי שום ביטוח, ולא רק זה אלא שהיתי שם להם את הכסף במזומן על השולחן (היה מצחיק לראות את הפרצוף שלהם).

מי ששומר על המכשיר שלו לא צריך ביטוח, בטח לא בשנה הראשונה שיש אחריות על תקלות שלא כתוצאה מנזקים.

מעולם לא עשיתי ביטוח ומעולם גם לא נזקקתי לתיקון בגלל נזק שאני עשיתי, יש לי מכשירים שעובדים עד היום והם בני 10. רק תשמרו על החפצים שלכם ולא תהיה לכם שום בעיה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אגב, לחובבי האייפון - לא יודע איך זה בחברות אחרות, אבל כיום באורנג' יש הצעות מעניינות מאוד לאייפון - 30 שקל בלבד לחודש אחרי הנחות. הקאצ' הוא שהאחריות מאוד יקרה, למקרה שהוא מתקלקל או נעלם.

האייפון 3G הין מוצע במחיר נמוך אם אתה רוצה את ה3GS אתה צריך לשלם לא מעט.

טוב שהם נזכרו להוריד מחירים כי בעוד שלושה ימים יוצא אייפון 4.

איך הם התחייבו למכור כמות עצומה כזאת של מכשירים עם תוכניות כולכך יקרות אני לא מבין.

כל הכבוד על התוכנית.

אורנג' וכולם עובדים בשיטת המצליח-רוב הלקוחות שוכחים מכל מיני תוכניות או הטבות הניתנות לזמן קצר בחינם.

אגב:

שאני חידשתי את התוכנית קיבלתי FUNTONE חינם לשלושה חודשים או חודש לא זוכר.

אחרי התקופה זה מתחיל לעלות כסף.

אורנג' מצרפים את ההטבה ללא ידיעתו של הלקוח.

אצלי אני גילית במקרה כאשר חברה התקשרה ושאלה למה שניתי צליל חיוג רגיל במנגינה מפגרת.

כך שתבדוק אם אצלך זה לא אותו מקרה.

פורסם

עריכה: נזכרתי בעוד שאלה שהייתה לי. יש לי באורנג' תוכנית של 200 דקות ו-200 סמסים, או משהו כזה. אני רוצה לעקוב אחרי כמות הדקות והסמסים החודשית שלי בזמן אמת - משהו שנשמע לי מה-זה טריוויאלי ואני יודע שבסלקום מתאפשר בקלות רבה דרך סמס או חיוג למספר מקוצר כלשהו. באורנג' - אף אחד לא יודע להגיד לי איך עושים את זה. למישהו יש פתרון?

נסה לסמס את המילה BILL ל 999, פעם זה היה עובד והיית מקבל בחזרה SMS עם מצב החשבון העדכני לאותו יום.

לא יודע אם השירות עדיין פעיל, אבל שווה לנסות...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

או - זה בדיוק הסיבה שהסכמנו לחבילה הזאת:

א. כי הממוצע שלה עומד על 260 דקות והסמסים על פחות מ-100, כך ש-400 זה כבר אוברקיל (ויאפשר לה לדבר קצת יותר מבלי לחשוש).

רוני

דעתי שונה, הממוצע שלה עמד על 260 דקות לחודש כשהחשבון היה "יקר".

היום יש לה 400 דקות ששולמו מראש "וחבל שלא לנצל אותן", התוצאה תהייה חריגה דרמטית מהמיכסה.

אני משוכנע שזו תהייה התוצאה תוך מספר חודשים, תחזור לדווח... :wink:

פורסם

ממש לא נכון, אצלי בבית היה מגיע חשבון של 300 ש"ח בנייד, עשיתי חבילה של 200 ש"ח עם 600 או 800 דקות, בפועל אני מגיע לאיזה חצי מהמכסה.

מה שהם עושים זה פשוט מאוד, מעלים את התעריף לדקת שיחה שלא בתוך חבילה כדי לדחוף אותך לקחת חבילה, והחבילה היא כבר בהתחייבות וככה הם דוחפים אותך להתחייב להם. זה לא מחייב שאתה תעבור את המכסה, ואם תעבור אז אתה יכול להגדיל את המסגרת תמיד ללא בעיה, הם רק ישמחו.

in the face

with a chair

פורסם

אצלי גם היו סיפורים עם אורנג'.

בזמן שדרוג ועדכון חבילה הם הוסיפו על דעת עצמם Funtone וחבילת גלישה (מכשיר דור 2.5!)

אחרי יומיים חבר שלי מתקשר אלי ואומר לי: "אתה יודע שאתה משלם 5 שקל לחודש על צליל מפגר נכון?"

התקשרתי לאורנג', מסתבר שיש לי את השטות הזו חינם לחודש. שאלתי מה קורה אחרי זה - "בתשלום". ביטלתי מייד.

שאלתי אם יש עוד תוספות לא רצויות בחשבון ונעניתי בשלילה.

אחרי 3-4 חודשים בדקתי את החשבון וראיתי שמחייבים אותי על חבילת גלישה.

התקשרתי והודעתי להם שלא הזמנתי אותה.

תגובה ראשונית של הנציג: "כל מנוי דור שלישי חייב חבילת גלישה".

אני: "למי בכלל יש טלפון דור שלישי?"

נציג טלפוני: "אה נכון אתה דור 2.5. כששינית מסלול הוספנו לך אוטומטית חבילת גלישה אבל אתה זכאי לבטל אותה בכל עת".

אני: "אז תבטלו רטרואקטיבית מלפני 4 חודשים."

נציג: "אי אפשר. ניתן לך זיכוי 3 חודשים 20 שקל."

אני: "אבל חייבתם 4 חודשים!"

נציג: (אחרי המתנה) "אוקיי, 6 חודשים."

אני: "20 שקל לפני מעמ?"

נציג: "לא, אחרי מעמ."

אני: "אבל החבילת גלישה עלתה 20 לפני מעמ!"

נציג (אחרי המתנה...): "אוקיי, זיכוי 20 שקל לפני מעמ".

סוף מערכה ראשונה.

תחילת מערכה שניה.

החשבון הבא מגיע, הזיכויים הוזנו, אבל חבילת גלישה עדיין יש (!)

בשיחת טלפון נוספת התנצלו, וזיכו זיכוי כספי על החיוב השגוי החל ממועד השיחה הראשונה אליהם. תודה באמת.

וכל זה באורנג', שנחשבת לחברה הכי הוגנת מבין השלוש :?

(וזה כנראה נכון - פשוט סלקום עוד יותר גרועים ועל פלאפון אני לא רוצה לדבר בכלל)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

וכל זה באורנג', שנחשבת לחברה הכי הוגנת מבין השלוש :?

(וזה כנראה נכון - פשוט סלקום עוד יותר גרועים ועל פלאפון אני לא רוצה לדבר בכלל)

חולק עליך לגבי זה, בתור לקוח של שלושת החברות כמה שנים השירות הטלפוני של סלקום הכי אמין והכי טוב (זה לא אומר שלא טעון שיפור).

בשיחות עם נציגי אורנג' לרוב צריך לחזור על הסיפור שסיפרת לנציג הקודם והתשובות לא זהות מנציג לנציג גם בשירות וגם במכירות.

בכל שיחה אתה מקבל תשובה שונה לאותה שאלה ושאתה אומר "אבל מקודם אמרו לי משהו אחר" אתה מקבל תשובה משהו בסגנון "מי אמר לך את זה? הוא סתם מדבר שטויות" ובסוף בחשבונית אתה רואה שכולם דיברו שטויות.

בסלקום לא משנה עם מי תדבר ועם כמה נציגים, לרוב השיחה ממשיכה כאילו דיברת עם נציג אחד והדברים יותר ברורים.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

בסלקום זה בדיוק מה שתואר אצל אורנג' למעלה. אף אחד לא יודע מהשני שם. מגלגלים אשמה אחד על השני ובסוף הלקוח סובל.

in the face

with a chair

פורסם

נכון לתקופה האחרונה אורנג' הכי גרועים מהשלוש,כבר שנתיים שלוש שאיכות השרות שלהם יורדת וזה בהחלט נעשה גרוע יותר לאחר שהם נימכרו.

:fadein:
פורסם

אם אני מקבל היום הצעת מחיר כזאת או אחרת, לכמה זמן זה תקף?

חודש הבא מסתיים לי התחייבות לקו ורציתי לדעת אם אני הולך מעכשיו לברר ולקבל הצעות, האם זה יהיה תקף גם לבעוד חודש? אני לא רוצה יומיים לפני סיום ההתחייבות לרוץ כדי לקבל הצעות אלא לקחת את הזמן בלי לשלם מחירים מופקעים כשתסתיים ההתחייבות ואני אחפש מסלול אחר.

למכשיר אני מחוייב 3 שנים אבל הבנתי שהחוק מחייב לתת לי עליו זיכוי גם בחברות האחרות ככה שלא אכפת לי גם לעבור חברה.

ועוד שאלה קטנה לגבי פירוט בחשבונית סלקום.

כתוב בחלק אחד סעיף "זמן אויר סלקום בתוכנית פשוט מדברים יותר" כתוב זמן של 7:05:37

מתחת לזה יש סעיף של "דקות למפעילים אחרים בתעריף אחיד" 4:43:27

האם אני צריך לחבר את שני נתוני הזמנים כדי לדעת כמה דיברתי בכל החודש, או שהסעיף השני הוא חלק מתוך הסעיף הראשון והסעיף הראשון הוא בעצם מסכם את זמן השיחות החודשי הכולל?

in the face

with a chair

פורסם

לא רציתי לפתוח אשכול חדש

בעל חוגר צבאי יכול לרכוש 2 מכשירים במסלול חיילים?או זה מוגבל? או שאולי אחד בסלקום אחד באורנג?

כי אם כן אני ינצל את ההטבה של אחי על מסלול חיילים?

פורסם

כבר שנה וחצי שיש לי קו שאינו בשימוש באורנג', ושילמתי עליו 10 ש"ח דמי שימוש בחודש.

שבועיים לפני תום ההתחייבות פניתי והודעתי שאיני מעוניין להמשיך.

בחשבון הקרוב גיליתי שהמשיכו לגבות. בשיחה איתם צעק עלי המנהל שהייתי אמור להודיע על התנתקות בסוף ההתחייבות, ושהם לא מקבלים הוראות עתידיות.

בסוף הסכמתי לקבל כל מיני מרצ'נדייז שלהם במקום ה-20 ש"ח זיכוי שהם היו אמורים לתת לי והתעקשו על כך שזה לא אפשרי.

גועל נפש של שירות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שאלה קטנה בנושא.

אני בודק מול סלקום חבילה חדשה. הם טוענים שבגלל שיש ברשותי מכשיר דור 3, אני מחוייב לחבילה של דור 3 רק בגלל שיש לי את המכשיר.

האם זה נכון חוקית?

הם טוענים שאני יכול להביא מכשיר דור 2 וחצי לעשות לו צימוד למכשיר הנוכחי של הדור 3, ואז הם יורידו לי את החבילה של הדור 3.

פעם ראשונה אני שומע על השטות הזאת.

בכל מקרה נתנו לי הצעה של 30 אגורות לדקה ללא הגבלת דקות אלא אני מדבר כמה שבא לי, בנוסף לזה אני משלם דמי מנוי של 20 שקלים בחודש שגם הם כנראה ירדו, ועוד 10 שקלים ל-50 SMS.

זה שווה הדבר הזה למי שמדבר 400 דקות בחודש?

מסתבר שעשיתי איתם את ההתחייבות לפני שנכנס לתוקף החוק של שנה וחצי ולכן אני מחוייב להם עד מרץ 2011 על הקו עצמו ועל המכשיר. הקנס יציאה זה 1076 שקלים בשביל 7 חודשים נותרים, מצד שני התחייבות לחבילה נוספת זה אומר שנה וחצי.

בנתיים לחצתי אותם בזה שאמרתי להם שאורנג' מוכנים לשלם לי את הקנס יציאה מהם ואז הם נתנו לי חבילה של 30 אגורות לדקה בלי הגבלת דקות. בכל מקרה יש מה לדבר עם אורנג' על כך שהם יספגו את הקנס אבל עוד לא בדקתי מה אורנג' יציעו בתמורה לספיגה הזאת.

in the face

with a chair

פורסם

הם לא יכולים לחייב אותך על חבילה של דור 3 רק בגלל שיש לך מכשיר,זה כפוף לתוכנית שבא אתה נמצא.

אם בתוכנית אתה מחויב לדור 3 אז תשלם עליו,אם נגמרה לך התתחייבות אז אתה יכול לדרוש שלא תשלם עבור תכנים של דור 3 (חבילות תוכן,גלישה וכו') ללא קשר למכשיר שברשותך.

ומה זה דמי מנוי? ממתי? לא זכור לי שאי פעם שילמתי דמי מנוי.

פורסם

הם לא יכולים לחייב אותך על חבילה של דור 3 רק בגלל שיש לך מכשיר,זה כפוף לתוכנית שבא אתה נמצא.

אם בתוכנית אתה מחויב לדור 3 אז תשלם עליו,אם נגמרה לך התתחייבות אז אתה יכול לדרוש שלא תשלם עבור תכנים של דור 3 (חבילות תוכן,גלישה וכו') ללא קשר למכשיר שברשותך.

ומה זה דמי מנוי? ממתי? לא זכור לי שאי פעם שילמתי דמי מנוי.

עכשיו דיברתי איתם שוב, הם טוענים שחוקית ברגע שיש לי מכשיר דור 3 אני מחוייב לחבילה וכשאמרתי להם שחוקית זה לא נכון הם אמרו לי שהם כן יכולים לפי החוק. יש איזה אתר שיכול לתת לי הסבר מפורש של החוק שלשם אני יכול גם להפנות את סלקום?

בנוסף, התוכנית שלהם השתנתה. 37 אגורות לדקה ללא הגבלת דקות, ללא דמי מנוי, אבל עם חבילה דור 3 חובה בגלל שיש לי מכשיר דור 3.

בא לי פשוט לשלם להם את הקנס יציאה ולסגור להם את הדלת בפרצוף.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...