Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד הדברים הנחמדים ברום כרמל הוא העובדה שמדובר במרכב פיברגלס שבאופן יחסי קל לתקנו ושלדת סולם נפרדת, אשר גם היא קלה לטיפול בהשוואה למכונית בעלת מרכב אחוד, חלודה ושאר הצרות. עבור מי שמתעתד לבצע את רוב רובו של השיפוץ בכוחות עצמו (כמובן עם ייעוץ והכוונה במידת הצורך), מדובר בשתי נקודות זכות משמעותיות.

גם העובדה שזה טנדר מקלה את העניין. תא הנוסעים בו קטן ומאוד פשוט. השאר: פיברגלאס!

המטרה להיום:

1. הערכת מצב כללית.

2. הערכת היקף העבודה המיכנית הנדרשת.

3. רשימת ממצאים לאביזרים, פנסים ושאר הדברים שחסרים או דורשים טיפול.

המשך יבוא...

און

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

נהדר, אני מקווה שתשפץ אותו לצורה מקורית ברמה גבוהה, באמת מגיע לרכבים האלה הם לא מקבלים מספיק יחס בכלל... תהנה ובהצלחה.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

מזל טוב :beerchug:

למען ההיסטוריה אולי תבקש ממנהלי הפורום לאחד את השירשור שלך עם השירשור של דני?

בכל מקרה בהצלחה!

ד.א. אני מכיר פורד אסקורט דור ריאשון מסחרית!!!

אני חושב שזאת תיהיה מיצווה גדולה לשפץ ולשדרג אותה... :lol: (והבעלים אפילו מוכן להפרד ממנה תמורת סכום סימלי בתנאי שתשופץ).

אז אם אתה מעוניין, צור איתי קשר בפרטי.

אסף

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
מזל טוב :beerchug:

למען ההיסטוריה אולי תבקש ממנהלי הפורום לאחד את השירשור שלך עם השירשור של דני?

בכל מקרה בהצלחה!

ד.א. אני מכיר פורד אסקורט דור ריאשון מסחרית!!!

אני חושב שזאת תיהיה מיצווה גדולה לשפץ ולשדרג אותה... :lol: (והבעלים אפילו מוכן להפרד ממנה תמורת סכום סימלי בתנאי שתשופץ).

אז אם אתה מעוניין, צור איתי קשר בפרטי.

אסף

תודה, אבל לעת עתה אתמקד בפרוייקט הנוכחי. גם כך הוא נכנס למשוואה בלתי אפשרית של: דורש יותר מדי עבודה, על פחות מדי זמן פנוי ולא יכול להעמיד לרשותו את התקציב שהייתי רוצה לשים עבור השיפוץ.

בקיצור: אחת-אחת!

און

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

אחרי שהתפנה לי קצת זמן, עשיתי היום סקירה כללית על המכונית, בכדי להבין בפני מה אני עומד.

הדבר הראשון והמדהים, הוא שמדובר בטנדר במצב ממש מעולה, יחסית לגילו ולעובדה שעמד 18 שנים. בעצם, דווקא העובדה שעמד כל כך הרבה זמן היא ששימרה אותו במצבו המצוין.

הפיברגלאס שלם ונקי וגם מצב השלדה נראה טוב, למעט נקודת חלודה אחת בקצה השלדה הדורשת התייחסות.

מה שבאמת מדהים הוא שעדיין יש ברקסים! כלומר, המשאבות שומרות לחץ. כמובן שזה לא ישנה את העובדה שהמערכת תפורק, תשופץ ויוחלפו צינורות, אבל בכל זאת. כנ"ל בלם היד שמתפקד.

את שאר המכלולים המיכניים לא יכולתי כיום לבדוק, כאשר הטנדר יעמוד על ליפט אחקור יותר את מצבו.

בינתיים, עשיתי רשימת חלקים חסרים, פגומים, או דורשים שיפוץ:

1. פנסים קדמיים - חסרים

2. ידיות דלתות - דורשות החלפה

3. מכסה תדלוק - החלפה

4. פנסים אחוריים - חסרים

5. מגבים - חסרים

6. מראות צד - חסרות

7. גומיות דלתות וחלונות - יבשות ודורשות החלפה

8. מראה פנימית - החלפה

9. סוככי שמש - שיפוץ

10. ידית בלם יד - אם תהיה לי מוטיביציה, אז אחליף אותה

11. גומיות לדוושות - חסרות

12. כיסויי צד לדופנות בפנים הרכב - אחת חסרה, השנייה בלוייה

13. ריפודי דלתות - בלויים

14. ידיות איתות ומגבים - בלויים

15. מנגנון התנעה שבור ואין מפתח

16. חגורות בטיחות יבשות ובלויות - החלפה

17. חופש בתותבים במוט ההגה - החלפה

רשימה לא קצרה, אבל הכל ניתן לקנייה, החלפה או שיפוץ, אז אני אופטימי.

אז עכשיו נתחיל להתעסק במנוע.

המשך יבוא.

און

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם
מרוב התרגשות, שכחתי את התודה הכי גדולה:

הכי חשובה ברשימת התודות היא זוגתי היקרה, שהגשימה לי את החלום וקנתה לי את הטנדר ליום הולדת הקרב ומגיע, זה עם המספר העגול והמפחיד הזה שכולם מדברים עליו (ועושים וקונים שטויות בגללו...).

אין כמוך!

און

כמה כיף כשיש אישה מפרגנת !

לא ככה חברים?

:wave2:

אילן נווה.

פורסם

אני לא מאמין ! יש לי רכב מהיר יותר מהרכב של און !!

מי היה מאמין שיגיע היום הזה ?! :lol:

אני מקווה לראות אותך במהרה בטיולי הנהיגה שלנו. למרות היותם איטיים (באופן יחסי...:wink:) במקצת, הם לא פחות מהנים !

המון הצלחה והנאה בשיפוץ !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אני לא מאמין ! יש לי רכב מהיר יותר מהרכב של און !!

מי היה מאמין שיגיע היום הזה ?! :lol:

אני מקווה לראות אותך במהרה בטיולי הנהיגה שלנו. למרות היותם איטיים (באופן יחסי...:wink:) במקצת, הם לא פחות מהנים !

המון הצלחה והנאה בשיפוץ !

שנינו יודעים שלא הרכב הוא הקובע אלא גם הנהג:wink::lol:

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

כמדומני ידיות הדלת הן של פיאט 131, ויש מצב שעוד ניתן להשיג חדשות במחיר סביר.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• תוכן חדש...