Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, היום ראיתי מזדה f 323 במגרש. האוטו שנת 99 נראה מצויין ויש להם בדיקה שמישהו עשה לאוטו ובסוף לא קנה אותו כי היתה לו בעיה כספית. נסעתי קצת על הרכב והוא באמת מרגיש ונראה מצויין. המנוע הוא 1800 וזה הדגם המאורך, סטיישן כזה לא הדגם בעל המראה הספורטיבי הישן יותר. לאוטו יש ספר טיפולים מסודר.

שאלתי היא - את האוטו אני בטוח יקח לבדיקה עצמאית במכון שאני יבחר. במידה והבדיקה באמת תצא מפתיעה כמו הבדיקה שהם יראו לי, האם כדאי לקנות את האוטו למרות שיש שליו 222000 קילומטר?

אני יודע שזה פחות או יותר הממוצע אבל אפשר למצוא גם פחות מזה.

הם רוצים על האוטו 29000 אם תוכלו להתייחס גם לזה אני אשמח.

פורסם

אני מכיר את עניין הסוחרים מצויין ואני יבדוק ב 7 עיניים זה ברור, קראתי גם בפורום הרבה על זה.

האוטו נמצא האינטר רכב חדרה זה מגרש גדול בעיר.

המחירון שלו הוא 30000 ולפני התמקחות כל שהיא הם רוצים 29000.

פורסם

לא, פשוט לא כדאי.

רכשתי רכב שנת 2006, עם ק"מ שהוא בדיוק חצי - במחיר לא רחוק ממה שאתה עומד לשלם.

אז האם שווה? לא, ממש לא.

הרכב ישן ושחוק וגם אם אתה רואה בדיקה כלשהיא של לקוח (טריק ידוע) סביר להניח שהרכב כבר ראה ימים יפים יותר ותיקונים גדולים מאוד עומדים לפניך.

פורסם

ויש להם בדיקה שמישהו עשה לאוטו ובסוף לא קנה אותו כי היתה לו בעיה כספית

עדיין יש אנשים שמאמינים לזה? :lol:

רד מזה.

חבל על ה450 ש"ח של הבדיקה שלך.

V5

• תוכן חדש...