Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייל שמשרת כשבוע-שבוע קרוב לביד .

החלפתי עבודה בשבוע חופש ואני שוקל לקנות רכב , ברשותי היו מספר רכבים , כמו מזדה לאנטיס , סופר לנסר (אין מישהו מפורם האודיו שלא מכיר אותה) .

נכון להיום עקב היותי חייל התקציב לא מאשר הרבה אפשריות ומצאתי שניי רכבים שאני מתלבט ביינהם האחד פורד אסקורד 96

יד שנייה עברה 117000 שמורה מאוד מול פיאט פונטו 96 מנוע 1600 גם יד נמוכה ומאוד שמורה .

שני הרכבים נימכרים בערך באותו ה $ הפיאט קצת יותר זולה ..

הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מהבעלים שהיה להם בעבר את הרכבים מבכינת דלק/טיפולים וכו' .

בתודה מראש לאון.

הרכב יעבור בערל בחודש סביב ה 400 קמ'

כמו כן אשמח לשמוע לעוד אפשריות עד תקציב ה 6 אלף ש"ח בערך

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

פורסם

אני הייתי בוחר בפונטו בעיקר אם היא ידנית מכיוון שהטיפולים יהיו זולים יותר וזמינות חלפים טובה יותר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אלעד, שים לב שהוא כותב על פונטו 1600 סמ"ק. המנוע הזה לא ממש נפוץ בארץ, מה שלא ממש תורם לזמינות החלפים של הדגם הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ה1600 של הפונטו לא מומלץ גם מהעובדה שהוא פחות אמין מה1.3 וזמינות החלקים לא טובה כל כך בארץ.

האסקורט נותנת תמורה מעולה לכסף.

פורסם

הייתי מחפש פונטו 1300 עקב זמינות חלפים גבוהה.

אל תתקרב לאסקורט, בעיות חשמל רבות ומגוונות וכמובן זמינות חלפים גרועה - הרכב הזה די גמר את פורד בישראל עד להופעת הפוקוס.

• תוכן חדש...