Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי את הגולף מודל 1995 שלי בטויוטה קורולה 2001, 1600 אוטומט - איזה הבדל מדהיייים !!!! צריכת דלק בטויטה ממש אפסית !!!! איך לא עשיתי את זה קודם !!!

בכל אופן, אני רוצה להחליף את שמן המנוע של הטויוטה שלי ושאלותי הן כאלו:

1. מה שמן המנוע לרכב שלי ? במוסך טויטה אומרים לי ששמן 10W30 אבל בפועל הם מוכרים רק 10w40 ... האומנם ? (הם ממלאים מטנק של 10w30 אבל מוכרים את ה10W40 ואומרים לי שזה אותו דבר.... (אני לא יודע אם סינטתי מלא או חצי סינטתי או לא סינטתי בכלל).

2. יש לי כמה ג'ריקנים של שמן מנוע "מוביל" 10w40 (סינטתי מלא) שקניתי בצמפיון לגולף שלי - האם רצוי להשתמש ? האם זה טוב לטויוטה גם ?

3. האם זה טוב לערבב בין שמנים ? כלומר להוסיף על ה-10w30שיש לי באוטו (שאני לא יודע אם הוא סינטטי מלא או חצי סינטטי או לא סינטטי בכלל) שמן מוביל 10w40 (סינטטי מלא) ???

בכל הקשור לשמן גיר ... כל כמה זמן מחליפים ? איזה סוג של שמן ?

בכל הקשור לשמן הגה כוח ... כל כמה זמן מחליפים ? איזה סוג של שמן ?

בכל הקשור לשמן ברקסים ... כל כמה זמן מחליפים ? איזה סוג של שמן ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...