Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדש אלקמינו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מגניב! רק עכשיו נפל לי האסימון שהיא בעלת שורת מושבים נוספת. אני מכיר את מי שעשה את ההסבה הזאת לרכבים (הרי במקור הרכב היגיע עם שורת מושבים אחת בלבד, תקנו אותי אם אני טועה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נראה טוב בתמונות, אהבתי את ריפוד הכיסאות.

הכיסאות האלו הגיעו עם הרכב או שאתה שמת?

בקשר לשאלת מס' המושבים.

אכן בחו"ל אין חיה כזאת אלקמינו דבל קבינה או מורחבת כמו שקראו לה כאן.

אבל יש כאלו שאוהבים את זה כך, אני לא.

פורסם

יפיפייה אמיתית!

מה אתה עושה בדשבורד?

ושאלת תם(...), יש לי מליבו V6 4.3 אני צריך מצבר- היה 100 אמפר וכל בעל מקצוע אומר דבר אחר בין 65 ל-90 אמפר.

איזה מצבר יש אצלך?

שיפוץ נעים :wink:

"לכל בעיה יש פתרון. שאם לא כן, לא הייתה בעיה" אלברט איינשטיין

שברולט מליבו 4.3 1978

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הורכבו ברקסים חדשים הרכב ירד חזרה לגלגלים טומבון קידמי במקום ...דרוש קבל אמברקס כולל התושבות מתכת מלמטה תודה לעוזרים

אל קמינו 004.jpg

אל קמינו 003.jpg

אל קמינו 002.jpg

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

הרבה זמן רציתי למכור ולא הלך אז החלטתי לסיים את השיפוץ הכנתי את המנוע 8v והשבוע נרכיב אותו נסיים עוד כמה דברים קטנים ולטסט כמה תמונות...ותודה במיוחד לאבישי על העזרה בחלקים

שטיות שחר 064.jpg

שטיות שחר 060.jpg

פורסם

קודם תעשה טסט.

הגיע הזמן שהרכב יקבל מנוע נורמאלי.

בטח אחרי זה יהיה מי שירצה לקנות ואולי לא תרצה למכור.

נ.ב

שמחתי לעזור.

• תוכן חדש...