Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש כרגע כיסוי רכב להגה. הוא ממש נוח ונקנה במחיר זול של 30 ש"ח.

השאלה אם כדי לקנות כיסויי ריפוד למושבים למרות שהריפודים של הרכב נראים במצב מעולה. בלי חורים ולא מלוכלכים.

ואתם בכלל שמים כיסויים לרכב שלכם?

פורסם

אני אישית תמיד מעדיף את המקורי ולא סובל לשבת על כיסויים , לא רואה שום סיבה לשים כיסויים כשהמושבים במצב טוב .

גם אם יש איזה לכלוך או כתמים , יש שיטות ניקוי שיחדשו לך באופן מפתיע את המושבים .

אגב יש לי רכב כמו שיש לך בתמונה וגם אצלי המושבים במצב מצויין 8)

פורסם

אל תוכל,אל תישתה,אל תעשן,אל תיכנס עים ביגדי עבודה ,אל תיסע בדרכי עפר,אל תזי..מזה מונית .באוטו שלי יש כיסוים ואני מחליף כשמגיע הזמן 100ש',והריפודים האורגנל כמו חדשים.

פורסם

אני לא רואה סיבה לשים ריפודים...

אם אתה שומר על המקוריים אין סיבה שיקרה להם משהו.

נניח ואני אשים ריפודים ואשמור על המקוריים כך ששום דבר לא יגע בהם, מה זה יתן לי?

מי שיקנה ממני את הרכב יהנה מריפודים חדשים ואני נסעתי עם ריפוד!

פורסם

אני משתמש בריפודים כי יותר קל לנקות אותם מאשר את המושבי עור:shock:

בקשר לכיסוי הגה, ממליץ להוריד, תריץ חיפוש ותבין שזה סכנת נפשות הדבר הזה.

פורסם

הריפוד במצב טוב מאוד, אבל אני מעדיפה כיסויי למושבים, ברכב שלי לא אוכלים לא שותים ולא מעשנים, כך שלא קיים סיכוי לנזקים מסוג זה.

מידי מספר חודשים ברגע שהכיסויים מתבלים אני מחליפה אותם, אוהבת לגוון את הצבעים של פנים הרכב מידי פעם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לי יש רכב כבר 15 שנה ללא כיסויים .....

בנים לרוב נהנים ההכיסוי המקורי (ולובשים את אותם מכנסיים 5 שנים)...

ובנות מחליפות מדי פעם את כיסויי הרכב (ולובשות כול חולצה מקסימום פעמיים)...

פורסם

ובנות מחליפות מדי פעם את כיסויי הרכב (ולובשות כול חולצה מקסימום פעמיים)...

כמובן בלי הכללות

זו הייתה רק בדיחה

פורסם

ובנות מחליפות מדי פעם את כיסויי הרכב (ולובשות כול חולצה מקסימום פעמיים) ...

פעם אחת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש לי בטויוטה קורולה 2008 רובוטית כיסוי רכב בשם Apollo קומפלט לכל הרכב, דמוי עור בצבע ב'ז אשר הופך את הרכב ליוקרתי ממה שהוא. הכיסוי עלה 1000 ש"ח

הנה קישור לאתר שלהם: http://topcar-ltd.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=17&category_id=6&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=27&vmcchk=1&Itemid=27

• תוכן חדש...