Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם...

אני אשמח לעזרה בנושא, למרות שהרכב כרגע נמצא במוסך

יש כנראה בעיה של מגע רופף כי לא מגיע חשמל למשאבת הדלק

כשבדקתי את הרכב אתמול, עוד היה ניצוץ הצתה כשנתתי סטרטר

היום, לפי המוסך, גם אין ניצוץ.

הוא ניסה להחליף את הפיוז, שנשרף שוב וכרגע הוא מריץ בדיקה לבדוק איפה בדיוק הבעיה

יש למישהו אולי רעיון?

אשמח לעזרה בנושא, כי לפי בעל המוסך, אולי לא שווה להמשיך ולבדוק אם מחר הוא לא יצליח לעלות על הבעיה (מה שלא ממש רצוי מבחינתי)

פורסם
אם יש קצר קבוע במעגל חשמלי, זה לא עניין מסובך למצוא את הגורם. באיזה מוסך נמצא הרכב?

מוסך אפ"ק ביפו

לאחר שיחה שהיתה לי היום עם יורם (הבן של בעל המוסך, ומי שטיפל לי ברכב), הבעיה כנראה במחשב של הרכב (לא ידעתי שיש כזה במודל 94)

אז הוא הפנה אותי למוסך אחר - אלי את אלי ברחוב הברזל 8, ת"א.

יש לציין כי אני בספק אם יורם השלה אותי בנושא מאחר והוא ציין שלא יקח ממני תשלום על הבדיקה מאחר ולא טיפל ברכב, מה שאומר מבחינתו - הוא לא מקבל כלום למעט אמון שלי בו כמכונאי (אז אולי הוא מקבל הרבה, אך מלכתחילה הוא עשה רושם כזה)

יחד עם זאת, אם באמת מדובר רק במגע רופף או קצר קבוע, האם זה משהו שאני יכולה לבדוק לבד, או שאני בידי המוסך?

• תוכן חדש...