Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי מאנשי סיטרואן שהמוסך מורשה של סיטרואן פגו באשדוד לא משהו בכלל וגנב לא קטן מישהו יכול להמליץ לי על מוסך מתמחה C5 באזור אשדוד אני רוצה לעשות ישור קו

פורסם

אם אתה יכול סע לתל אביב למוסך "שאפט", רק תאם איתם מראש.

שווה לך את הנסיעה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כאחד שביקר כמה פעמים במוסך המורשה (חווה) פיז'ו סיטרואן באשדוד עם הסיטרואן שלי, המחירים בהחלט לא זולים והעבודה לדעתי טעון שיפור, הפעם האחרונה ששברה את קש הגמל, נכנסתי על נזילת שמן הידרואלית המוסך היה מלא אז השארתי את הרכב ונסעתי לסידורים שלי, התקשרו אילי ואמרו שחלק מהמערכת נשבר ועלותו 1000 שקלים :shock:, לא הייתה לי הרבה ברירה והזמנתי את החלק (המתנה שבוע) החלק הוחלף אבל הנזילה ממשיכה:evil:, חזרתי למוסך ואמרתי החלפתי את החלק ועדיין נוזל מה עושים? המנהל אמר שאין לו זמן והציע לי לקנות (כן לקנות) נוזל הידרואלי לסוף השבוע, כאן אני אמרתי שאני מוותר על המאמץ להוכיח להם שאת החלק הם החליפו לחינם כי הוא לא היה מקור הבעיה, אני החלטתי שרק במקרים קיצונים ביותר ואין ברירה הרכב אני אכנס משמע אף פעם, אני כן רוכש חלקים מקורים לרכב משם.

במידה ויש לך כח לנסוע אני ממליץ על מוסך מורשה סטרט בקרית גת או מורשה משרד העבודה אורן שרותי רכב מקצוען ברמות וממולץ.

ההחלטה שלך אם להכנס לשם אני לא ממליץ.

Citroen C5 2007 2.0L HDI

פורסם

תודה על ההמלצות שלכם עוזר לי מאוד וחיזקתי לי את מה שחשבתי אני לא יכנס למוסך מורשה באשדוד בנוגע למוסך שאפט בתל אביב במידה ואני זוכר טוב יש מצב שלבעל המוסך יש גם C5 כי פעם ראיתי איזה שרשור על מוסך מומלץ ל C5 ושבעל המוסך בעצמו בעל רכב כזה ושהם מכירים את הרכב חבל על הזמן , ידוע לכם איזה מוסך במידה וזה לא שאפט?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני מתקן רכב שלי במוסך לא מורשה, אבל בו עובדים בחורים עם נסיון ברכבי סיטרואן. כל מה שקשור למכניקה של הרכב יודעים לעזור במחיר מפתיע לטובה. גם יחס בסדר, וגם יש אפשרות להביא חלקים משלך והם רק גובהים דמי עבודה. מוסך נקרא "SKY" ונמצא באשדוד ליד חנות בשר "בלדי" (מאחורי חנות ZEBRA).

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

• תוכן חדש...