Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון להחליף את הרכב הנוכחי שלי (פורד פוקוס) ולהגדיל את תקציב הקנייה מהמכירה שלו, לעד 60K. אני רוצה להחליף לאוטו יותר קטן, עם מראה יפה וספורטיבי, הנסיעות שלי הן בעיקר קצרות ולא ארוכות ביום יום, ככה שאפשר לקחת בחשבון את זה.

האופציות שתפסו את עיניי הם הפולו או הגולף.

עכשיו בתקציב כמו שהקצבתי לעצמי, הפולו אפשר להביא במודל 2005 ואפילו למצוא 2006 במצב מצויין ממש על הקשקש של התקציב ב-60K. לפי המחירון אגב ביד2.

לגבי הגולף שהיא יותר מוצאת חן בעייני יש יותר בעיה.

דבר ראשון המחירון שלה בהרבה יותר יקר. אני יכול לגרד הכי הרבה מודל 2004 בקושי אולי אבל אפשרי.

בגולף לעומת הפולו יש מלא דגמים ודורות.

חשבתי אולי תוכל לעשות לי סדר או שתשלח לי שרשור\לינק עם הסברים על הגולף ובנוסף אתה תמליץ לי מה כדאי לי.

עוד משהו שאבא שלי המליץ לי זה אולי לבדוק מאזדה 3 דגם ה5 דלתות.

עוד לפני שחשבתי על הפולו או הגולף, חשבתי גם על הטויוטה ראנקס.

לכן, אשמח ממך לקצת עזרה.

תודה רבה.

• תוכן חדש...