Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי טסים בקרוב לארה"ב, וחשבתי אולי כדאי להגיד להם לחזור עם כמה דברים לאוטו.

האם יש רדיו דיסקים/מגברים קטנים שכדאי לקנות שם לעומת הארץ? דברים בהבדל של יותר מ100 שקל...

אני מחפש רק דברים כאלה ולא רמקולים כי זה כבר גדול מדי..

פורסם

שלום דור

אם אתה מתכוון לסחור בזה אז זה לא שווה להביא מארה"ב

מימון הוצאות מיסים ואחריות הן נטל כבד

אם אתה מתכוון להביא לך לרכב שלך אז אולי תמקד את השאלה ואפשר יהיה לעזור לך בתשובה רלוונטית

דרור

פורסם

דרור,

אני מתכוון להביא כמה דברים רק בשבילי.

אני רוצה רדיו דיסק טוב, אם יש משהו במחיר של 200 דולר ככה שבארץ עולה יותר אז אני מעדיף, אם יש אחד עם מסך נשלף (יש לי כזה כרגע של חברה לא מוכרת) של חברה מוכרת אז גם כן הייתי רוצה.

חוץ מזה אני מחפש מונו לסאב של 350 RMS והבנתי שבארה"ב יש מגברים דיגיטלים שהם קטנים יחסית אבל חזקים...

וגם מגבר 2 ערוצים למורל פולס קדמי, או 4 ערוצים חזק במקום 2 ערוצים ומונו.

והרדיו דיסק אחד הדברים שאני רוצה בו זה חיבור ייעודי לאייפוד כמו של פיוניר...

תודה...

• תוכן חדש...