Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה .

האם יש דרך לשמור על הסאב מפני תזוזות תוך כדי הנסיעה ??

אני שם אותו בתא האחורי , ורק אתמול הרגשתי שהסאב זז קצת מהמקום .

מה עושים ?

פורסם

לא יודע איך זה אצלך אבל אצלי הוא עף רק ימינה בגלל הכיכרות, אז חשבתי חזק והגעתי למסכנה שצריך לשים אותו בצד ימין מראש. מאז הוא לא זז :lol: בלי סקוצ'ים אפילו

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אפשר סקוצ'ים, רצועות קשירה וגם זוויות מאלומיניום שיתחברו לבגאז' עצמו בעזרת ברגים, ויחזיקו את הקצוות של התיבה ( ללא צורך בחיבור בזווית לתיבה עצמה- רק לבגאז' ).

מדובר על זוויות כאלה: image015.png

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

לא צריך זוויות לא צריך כלום,

מניסיון סקוצים איכותיים מצליחים להחזיק סאב אצלי 2 סקוצים טובים מחזיקים סאב כבר הרבה זמן בלי שיזוז.

Pioneer 6050; JBL 1004; Morel Tempo 6.5" Comp; Rockford P2

פורסם

מטר סקוטש זכר חתוך לפסים מפוזר בתחתית תיבת הסאב החזיק לי האבוק 15" בתיבה חיצונית ל 115 ליטר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

לפי דעתי כדאי להחליף ל-BTL 18

אני סבור שהוא לא יזוז בכזו קלות בתא מטען:lol:

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

• אחראי פורום
פורסם

גם סקוצ' (וולקרו) פשוט יכול להחזיק 30 ק"ג תלישה,

אם מישהו עדיין חושש שזה לא מספיק,

שימו עוד פס בחלק העליון של הגב ואז זה יקבע אותו לחלוטין (אבל פס של 50 מ"מ עובי, לא אלה של 10).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...