Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התחדשתי באאוטלנדר חדשה. בעצת הסוכנות ויתרתי על מערכת המולטימדיה המקורית (17,000 ש"ח לא פחות ולא יותר).

אני מחפש להחליף את הרמקולים הקדמיים, וכמובן את ה-HU שמגיע עם הרכב.

מבחינת סוגי מוזיקה אני מניח שאני שומע הכל חוץ מקלאסי, שהדגש הוא על פופ ורוק.

הנטיה שלי היא ל-SQ ולא ל-SPL.

נתחיל ברמקולים, הכיוון שלי הוא להחליף את הקדמיים לקומפוננט ולא לגעת באחוריים. באאוטלנדר הולכים רמקולים 6.5" מקדימה.

אני מתלבט בין 3 סטים:

* Rockford FNX 2614

* מורל TEMPO6

* CERWIN VEGA 65CS

לאור ההעדפות שלי, והניסיון שלכם, על איזה סט הייתם ממליצים - או שבכלל עדיף סט אחר ?

נעבור כעת ל-HU.

הדרישות הן מורכבות - תמיכה ב-BT, שליטה על IPOD, שליטה מההגה, GPS מובנה, תצורת 2 DIN וגם 2 ZONES.

גם כאן אני מתלבט בין 3 יחידות, שכל אחת בליגת מחיר משלה:

* PREMIER 7000 - ידוע לי שזה זבל סיני, השאלה היא עד כמה זבל, ואם לא יעשה את העבודה.

* PIONEER 5200BT החדש - לא מצאתי שום מקום שמחזיק את זה אבל.

* KENWOOD 8026 החדש

אני בטוח שה-PIONEER וה-KENWOOD מצויינים.

חשוב לי לשמוע דווקא מבעלי PREMIER 7000 או אנשים שניסו אותו - עד כמה טוב/גרוע הוא.

אגב, איך ה-JVC 810 ? הוא בליגה של הפיוניר והקנווד או שחבל על הזמן ?

ושאלה אחרונה לסיום - בהתחשב ברמקולים וה-HU שאתם ממליצים, האם יש גם המלצה על מגבר, והאם הוא הכרחי.

בשלב זה אין בכוונתי להשקיע ב-SUB. אני שומר את זה כאופציית שדרוג לעתיד.

תודה מראש.

פורסם

צמצמתי את הבחירה בכל הקשור ל-HU.

כעת ההתלבטות היא בין ה-Pioneer AVH4000DVD עם BT ו-GPS החדש דנדש, לבין ה-Premier 7000.

השאלה נותרה בעינה אבל - האם הערך המוסף של הפיוניר שווה את העלות הנוספת.

האחריות של השלוש שנים בהחלט קוסמת לי.

אבל עדיין אשמח לשמוע אם מישהו ראה/קנה את ה-7000 ויש לו מה להגיד בנושא.

הדיון בנושא הרמקולים גם כן עדיין פתוח...

שוב תודה,

דן

פורסם
צמצמתי את הבחירה בכל הקשור ל-HU.

כעת ההתלבטות היא בין ה-Pioneer AVH4000DVD עם BT ו-GPS החדש דנדש, לבין ה-Premier 7000.

הכוונה כמובן ל-AVHP4200

פורסם

טוב, לא התאפקתי ומאחר ולא זכיתי פה לתגובות התקדמתי סולו.

הלכתי בסוף על ה-TEMPO6, וצירפתי להם סאב JBL GTO1204D.

האם מישהו יכול לעזור לי בנושא ה-HU ?

ההחלטה לקנות בשלב זה סאב ולא לדחות את זה להמשך, גם הביאה אותי לא לדחות את הקניה של המגבר.

אני מתלבט בין ה-GTO1004 שכולם ממליצים עליו (אבל התקציב כבר הגיע לקיצו...) לבין ה-CS 60.4 הקטן.

השאלה האם הקטן יסחוב את העסק או שחבל לי אפילו לחשוב בכיוון ? פתוח להצעות אחרות גם.

• תוכן חדש...