Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי ויזה לארה"ב עד אמצע חודש דצמבר (16.12.10), אני רוצה לטוס באוקטובור ולחזור בנובמבר. טיסה בת 10 ימים.

האם יעשו לי בעיות בכניסה לארה"ב?

האם ויזה חייבת להיות בתוקף של מינימום חודשים?

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

לכל שאלה תשובה באתר של השגרירות האמריקאית.

למיטב זכרוני חצי שנה מינימום תוקף לויזה ולדרכון

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לכל שאלה תשובה באתר של השגרירות האמריקאית.

למיטב זכרוני חצי שנה מינימום תוקף לויזה ולדרכון

נכנסתי לאתר הישראלי של שגרירות ארה"ב, אבל הוא לא עובד בשבת לכן שאלתי פה.

אז בהמלצתך נכנסתי לאתר האמריקאי.

ושם כתוב: "As long as the visa is valid, a person can apply at the port of entry for entering into the US, even on the last day of the visa expiration date"

+1, אל תנסה אפילו..

שווה לנסות?

As long as the visa is valid, a person can apply at the port of entry for entering into the US, even on the last day of the visa expiration date

פורסם

לא שווה לנסות. יש לך מספיק זמן עד אוקטובר לעבור את כל התהליך לקבלת ויזה חדשה.

פורסם

לא ידעתי שהאתר לא פעיל בשבת!!!

בשביל זה יש לך את מחר בבוקר.

שווה לנסות...לא עם האמריקאים.

אם יש לך ויזה בתוקף, לעשות חדשה זה די פשוט ומהיר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא, לא שווה לנסות.

אמנם חוקית אתה צודק, מצ"ב עוד תשובה לשאלה נפוצה שמצאתי באתר השגרירות שמראה שאתה יכול לטוס, מי שמחליט זה הנציג המראיין בנמל הכניסה שלך לארה"ב:

My valid visa expires two days after I need to travel to the United States. Can I travel with this visa?

Yes. You may travel to the United States at any time during the validity of the visa. The duration of your visit in the U.S. is not determined by the length of visa validity, but by the immigration official at the port of entry when you arrive in the United States.

תהיה על הצד הבטוח, ולא על הצד המתחכם הישראלי. גם ככה יפגיזו אותך בשאלות בכניסה, למה הבלאגן?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אל תשחק עם האמריקאים, ובעיקר לא עם ביקורת הגבולות שלהם.

כל זמן שלא מתחכמים איתם הם נחמדים ומאירי פנים, אבל רק ברגע שתעשה משהו שלא מוצא חן בעיניהם, אתה תכיר עוד פן שלהם שאתה ממש לא רוצה להכיר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לגבי עשיית ויזה חדשה, הייתי שם לא מזמן ובגלל שהבאתי טופס מהצבא שאני חייל ותום תוקף החוגר הוא

16.12.10, אישרו לי ויזה עד לתאריך הזה.

באמת שאין לי כל כוונה לעבוד/לשהות שם, נטו לטוס לתערוכה ולראות את "אמריקה הגדולה".

הצגתי לפקידת הויזה אישורים של עבודה,בנק, רכב בבעלותי ואפילו כרטיסים לתערוכה, אבל היא עמדה

על שלה שאני חייל ואין לה רצון להביא לי אישור ויזה ל-10 שנים.

אמרתי לה שאני צריך לטוס באוקטובר-נובמבר לתערוכה, היא אמרה שאין בעיה עד התאריך שננתי לך (16.12).

עכשיו העלאתי את הנושא פה בשביל לדעת אם אנשים היו באותה סיטואציה כמוני.

• תוכן חדש...