Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כפתורי DASHBOARD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

נשברו לי שני כפתורים ברדיו דיסק המובנה של המאזדה 3 2005 1.6 , הכפתור הראשון מצד ימין וכפתור האחרון מצד שמאל . מאיפה אני יכול לקנות את שני הכפתורים האלה ??

עכשיו נשברה לי הבלאסטיקה של המראה , אני מתכוון לבלאסטיקה המורכבת במרה מאחור שהיא בצבע של הרכב , מאיפה אני יכול לקנות אחת ??

תודה

פורסם

שלום.

את הכפתורים של המערכת אני מאמין שלא תמצא, כי בפירוקים יימכרו לך רדיו מושלם,אולי במקרה אם תמצא אחד בפירוק אם כפתורים חסרים אולי יביאו לך.

ואת הבלאסטיק תמצא בחנות חלקי חילוף וגם בפירוקים.

מאיפה אתה בארץ ואז נוכל לכוון אותך.

נירן

פורסם

אני מאזור המרכז . להחליף רדיו דיסק שלם בשביל שני כפתורים ?? זה לא משתלם . מה הם עשו את זה ככה ? לא חשבו שאיזה כפתור ישבר או משהו .

פורסם
שלום.

את הכפתורים של המערכת אני מאמין שלא תמצא, כי בפירוקים יימכרו לך רדיו מושלם,אולי במקרה אם תמצא אחד בפירוק אם כפתורים חסרים אולי יביאו לך.

ואת הבלאסטיק תמצא בחנות חלקי חילוף וגם בפירוקים.

מאיפה אתה בארץ ואז נוכל לכוון אותך.

נירן

טוב אתה!

:roflmao:

פורסם

יש לך הרבה פירוקיות בתל אפיב.

תחפש בעיקר באיזור אזור.

מאיפה אתה בארץ ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

יש הרבה פרוקיות זולות מאוד במשולש

טייבה\קלקליה\ג'לג'וליה\נאבליאס וכו'

אני ממליץ לך לנסות שם, תוכל לקבל רדיו קומפלט בגרושים במקומות האלו

• תוכן חדש...