Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audi 1.8T 1996 עזרה

volde
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם!

רציתי לשאול את דעתכם על האוטו הזה בין השנים 96-99 ידניות.

שמעתי שהאוטו אמין יחסית עם טיפולים עושים בזמן.

איך הצריכת דלק שלו לתושב חיפה (עליות\ירידות)

האם ביטוח לנהג צעיר באמת יהיה יקר (חובה+ צד ג)

אחרי כמה זמן ק''מ מומלץ להחליף טורבו ומה המחיר של הטורבו?

חלפים וטיפולים פחות או יותר כמו במכוניות יפניות ?

מחלות שונות באוטו?

מצאתי אחת יד 2 230 אלף קילומטר אבל אני בטוח שהטורבו עשה את שלו בק''מ הזה.

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם

לגבי הביטוח :הוא די יקר אני כשבדקתי זה היה קרוב ל9 אלף חובה+מקיף (ואני יש לי רישיון כבר 5שנים),לגבי האוטו עצמו.אני יכול להגיד שהמנוע אמין,מאוד אמין אבל תלוי איך היה מטופל,אם הביאו לו אהבה ועשו טיפולים בזמן והשתמשו בדברים איכותים אז המנוע יחזיר לך אהבה,החלקים די יקרים ודי קשה למצוא חלקים.לא כל אחד מחזיק חלקים של מנועי ה1.8T .לדוגמא שמן מנוע עולה בסביבות ה200 שקל אבל זה רכב ספורט, והכול תלוי בך.

אני כבעלים של איביזה FR יותר קל לי להוציא 200 שקל על האוטו מאשר לקנות ג'ינס חדש ב200 שקל לעצמי.

הטורבו יכול להחזיק את הקילומטרז' הזה ,אבל כמו שאמרתי תלוי איך שמרו על האוטו אם הקפידו לקרר את הטורבו לפני הכיבוי וכו..

סה"כ אוטו נחמד אני עצמי רציתי לקנות אחד כזה לפני כמה שנים.

פורסם

צריכת הדלק בעיר כמו חיפה היא די כבדה.

אם הרכב סטנדרטי לחלוטין (ותקין לחלוטין) בתוך העיר הצריכה תעמוד על סביבות 1:8.

במידה ותשפר יכול להגיע לכיוון 1:6.5.

נמדד בFR עם צ'יפ בחיפה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...