Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום (יום ה) הגענו ארבעה בעלי ענתיקות וגידי אשכנזי אחד על מנת ללמד את הנערים על עיצוב רכב שחורג קצת ממשאיות הריו שבסדנה.

עיקר ההרצאה היה על עיצוב מכוניות (דבר שגם יבשיל למאמר באבטומוביל הקרוב) ובעיקר על ההשראה שנתנו המטוסים, בוכנה וסילון וכן הטילים והחלל על מתכנני המכוניות בשנות השלושים - ששים.

אז יחזקאל כהן עם הקדילק 59, אבי ש"ץ עם השבי 56, עבדכם הנאמן עם המוס 66 ומשה גיא עם הסיטרואן דה אס הביאו את הדוגמניות וגידי נתן שיעור בכיתה עם מצגת ואחר כך יצאו הנערים החוצה וראו את כלי הרכב מזוית קצת אחרת.

אז תודה לגידי ותודה לחברים שבאו.

זה היה סיום נחמד ומרגש לתקופה בה יזמתי את תחום הקהילה במועדון ושימשתי כאחראי קהילה. זה התחיל עם אורט ידין, נמשך עם רמת הדסה ועכשיו מתחיל גם שת"פ עם בית החולים אברבנל, המחלקה הסגורה לנוער.

בדרך היו אירועים חד פעמיים במועדון נוער בקירית שרת, במועדון קשישים בגבעתיים, עם חבורות רחוב בכפר סבא, בבית אבות ליד נתניה,בבת ים, עם "גדולים מהחיים" לילדים חולי סרטן, עם אלו"ט (לילדים אוטיסטים) ובטח שכחתי משהו.

כל זה לא היה קורם עור וגידים בלי השת"פ החם של חברי המועדון שתרמו את מכוניותיהם ואת הידע שלהם לענין.

אני בטוח שיורם דוקטורי שמחליף אותי ייפתח את הנושא ואני קורא לכוווולם לתרום ולשתף פעולה.

תודה לכם!

תמונה135.jpg

תמונה136.jpg

תמונה137.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לגידי, בני ושאר הדוגמנים/ות, כל הכבוד. הייתי בסרט הזה, הנערים צמאים למידע, גם אם לא תמיד מראים את זה והכבוד כולו שלכם.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

זה היה סיום נחמד ומרגש לתקופה בה יזמתי את תחום הקהילה במועדון ושימשתי כאחראי קהילה. זה התחיל עם אורט ידין, נמשך עם רמת הדסה ועכשיו מתחיל גם שת"פ עם בית החולים אברבנל, המחלקה הסגורה לנוער.

כל זה לא היה קורם עור וגידים בלי השת"פ החם של חברי המועדון שתרמו את מכוניותיהם ואת הידע שלהם לענין.

אני בטוח שיורם דוקטורי שמחליף אותי ייפתח את הנושא ואני קורא לכוווולם לתרום ולשתף פעולה.

תודה לכם!

למפגש בצפון הגעת, 3 דורות הבאת,

אספנות זו נשמה כבר 40 שנה, שעוברת בירושה,

הנכד את ההגה בעוז תפס, לאספנות כמו סבא, נכנס

האורחים המוסטנג בדקו, והצלמים ב- 3 דורות חגגו.

פעילות למען הקהילה יזמת, גאווה לאספנות ולמועדון ה-5 הבאת,

באורט ידין את הניצוץ לאספנות הדלקת,

ברמת הדסה אור והשמחה לנוער יצרת,

לבני ההצלחה, ולנו בני - זו ברכה.

ציטוט מדברי בני למפגש רמת הדסה ב-6/09 "הוכחנו את הקשר החזק שלנו עם הקהילה ואנחנו ממצבים את המועדון שלנו כגוף שנותן ומעורב ולא רק חבורת אליטיסטים. יש לנו יכולת נתינה ואני שמח שהיא באה לידי ביטוי ואנו הגוף היחיד בתחום מועדוני הרכב שהוא באמת "למען הקהילה" ולא רק למען עצמנו".

תמונות קטנות, לרגעים גדולים, המביאים שמחה לחיים.

resizeddsc00840.jpg

IMG_0721.jpg

IMG_0725.jpg

2%20(4).jpg

3%20(1).jpg

10%20(7).jpg

117%20(2).jpg

10%20(5).jpg

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

• תוכן חדש...