Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעקבות זה שהחלטתי לא לרכוש את האיביזה שבמבצע (ראו פתיל בעניין), אני מחפש רכב לנסיעה לעבודה.

אני מעוניין ברכב שיהיה חסכוני, אמין ונוח לנהיגות ארוכות (חולון-יקנעם). תקציב סביב 60-70K לרכב משומש ,אני חושב.

בגלל הנסיעות הרבות חשיבות עליונה לנוחות וחסכוניות, כאשר אמינות גם היא חשובה מאוד (וגם משפיעה על החסכוניות בסופו של דבר).

מה דעתכם?

במחשבה ראשונה עלו לי פיז'ו 207, מאזדה 2, אופל קורסה החדשה או סוזוקי סוויפט.

נראה לי שיונדאי i20 לא מספיק נוחה, אבל אשמח לשמוע דיעות.

פורסם

דייהטסו סיריון שנת 2006-7 מומלץ בחום השכרתי רכב כזה לחצי שנה,סוס עבודה וחסכוני מאוד,

(אני נוסע איתה בכל הארץ מדרום ועד צפון 0 תקלות והרכב עבר איתי בחצי שנה 30 אלף ק"מ),מדבר מניסיון!

SUZUKI JIMNY

פורסם

דייהטסו סיריון שנת 2006-7 מומלץ בחום השכרתי רכב כזה לחצי שנה,סוס עבודה וחסכוני מאוד,

(אני נוסע איתה בכל הארץ מדרום ועד צפון 0 תקלות והרכב עבר איתי בחצי שנה 30 אלף ק"מ),מדבר מניסיון!

השאלה אם היא נוחה לנהג בגובה 1.85. אני פשוט אצטרך לעשות נסיעת מבחן.

בכל מקרה, מה דעתכם על סוויפט או 206?

פורסם

בגלל הצורה המיוחדת שלה, בסיריון דווקא קיים מרווח ראש ורגליים גדול , כך שבתחום הזה - תוכל להיות שקט.

אבל מעבר לזה, בכדאיות עצמה, מניסיון עם הסיריון, לא מדובר ברכב נוח לנסיעות בין עירוניות, הוא אמנם אמין חסכוני מאוד, אבל המנוע חלש למדי ובמהירויות גבוהות התחושה היא של נסיעה בריקשה עם קצת שיפור בפלסטיקה. לדעתי, אם הצורך שלך ברכב הוא בעיקר נסיעות ארוכות ולא עירוניות, עדיף לך לחפש רכב עם מנוע קצת יותר גדול ורמת הרכבה גבוהה יותר (אפילו ע"ע ה206 שעונה לצרכים בעניין הנוחות, או הסוויפט ודומיהם).

בהצלחה.

172 סוסים שיודעים איזו גבינה לקנות בסופר!

פורסם

אם אתה שם דגש מיוחד על נוחות, פיז'ו 206 (או 207 אם נכנסת בתקציב - למרות שלדעתי היא לא שווה את ההפרש)

היא האפשרות הטובה ביותר בשבילך. גם רנו קליאו תעשה את העבודה של נוחות-בממדים-קומפקטיים בצורה טובה

אבל יותר נדירה מה-206 ונראית פחות טוב.

פורסם

אז אופציות נוספות שקראתי עליהן כאן בפורום שלא חשבתי עליהן-

פורד פיאסטה ופולקסווגן פולו.

דעות?

• תוכן חדש...