Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברצוני לקנות רכב קטן בתקציב של עד 60K עדיפות לאוטומאט שיהיה אמין חסכוני בדלק ונוח בכיס לתחזוק.

על פי המחירונים יאריס 2004 נעה בין 55K ל60K תלוי בק"מ וגטס חדשה מודל 2008 בין 50K ל 55K.

האם ישנם עוד דגמים מומלצים שנכנסים לתחום הזה ואם הבחירה בין היאריס לגטס מה עדיף ולמה צריך לשים לב לקניה.

תודה על העזרה.

אלון

פורסם

התקציב שלך בעייתי, כיוון שהוא על הגבול שבין מכוניות מיני חדשות (אלטו, ספלאש, I10, 107) לבין המשומשות. אם תוסיף עוד כמה אלפים לתקציב שלך תוכל לקנות אחת מהנ"ל חדשה מהסוכנות, וזה כנראה הדבר הכי טוב שתוכל לעשות במובן של הוצאות דלק ואחזקה.

יאריס מול גטס - בעולם אידאלי הייתי בוחר ביאריס. אבל לצערי בעולם בו אנחנו חיים המחירון של היאריס גבוה בצורה כמעט מגוכחת והתמורה שהיא נותנת לכסף בעייתית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מסכים עם צביקה.

יאריס אוטו נהדר, אבל מחירו ללא כל קשר לרמתו.

מכל הפרמטרים שציינת, הוא עונה על כולם, רק ששנת 2003-4, אם בכלל תמצא אחת נורמלית,

זה לא בדיוק תמורה נאה ל 60K ש"ח.

גטס נופלת ממנה ברוב הפרמטרים, אבל רכב 2008 לטעמי רחוק מאוד מרכב 2004.

פורסם

בהתחשב ברמה של הגטס, אם אלו היו 60 אלף השקלים שלי, הייתי קונה את היאריס למרות הגיל המופלג שלה.

היא הרבה יותר מהנה, זריזה, חסכונית ולטעמי נראית טוב יותר. העובדה שהיא קצת קטנה יותר ומשתחלת בקלילות לכל חניה זה בונוס נהדר.

אבל עד כמה שלשלם 60 אלף שקל על מכונית בת 7 כמעט נשמע "מפתה", בסכום כזה הייתי קונה פיז'ו 206, רנו קליאו או פיאט פונטו צעירות יותר.

עדיפות מהגטס בכל פרמטר, וכנראה לא יותר יקרות (גם לא לאחזקה, אולי חוץ מהקליאו). ומול היאריס הן פשוט הרבה יותר משתלמות.

• תוכן חדש...