Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי פורד פוקוס 2006 ואני מחפש לקנות מערכת DVD כתחליף לרדיו גיסק המקורי

חשוב לי שה DVD יהיה 7 אינצ' וכמה שיותר משוכלל וכמובן שהמחיר שלו לא יעלה על 1700 ש"ח

כמובן כמה שיותר זול יותר טוב

עשיתי קצת בדיקה וקיבלתי כמה המלצות על premier ועל owa וכו

כמו כן אשמח לקבל המלצה אם למשהו יש את ה DVD של X5 Revolution

יש לי מחיר טוב עליו ואני לא ממש מוצא עליו מידע ברשת

תודה רבה

פורסם

בתקציבים הללו הייתי בודק " ברדיו דיל ". ובכלל לא הייתי רוכש חברה סינית נמוכה מדיי בכל זאת משתמשים במוצר יום יום.

חפש בגוגל ותמצא פרטים מלאים אודות המקום. שווה לבדוק יש להם גם יד שניה וגם פיוניר במחירים סבירים.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

בימינו אפשר למצוא מכשירים חדשים של פנסוניק JVC פיוניר ועוד כמה במחיר של עד 2000 שקל.

לי יש JVC מסך 7 שעלה סך הכל 2000 שקל והוא עושה את העבודה מצוין וכמובן מגיע עם בלוטוס USB ועוד המון דברים עם תרצה עוד פרטים אשמח לעזור.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

• תוכן חדש...