Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ולדעת אחרים קטנוני, מי יזכור את זה מחר, אבל אדם אחד היום, ואדם אחר מחר, ויש סיכוי.

מדד הקטנוניות מול המהות איננו מדד הזיכרון, אלא ההשפעה הפוטנציאלית של המשך ההתנהלות, ומשמעות השינוי שלה. אתה טוען שחוסר זמני בקופות של 10 אג' יכול לגדול למשהו מהותי?

מסופקתני.

לעומת זאת, החלטת שופט שעוברת לרשות האוכפת, זה כבר משהו יותר... נו, מהותי.

ואני חוזר, זה שלא החזירו 10 אג' עודף, זו עדיין לא "שערוריה", לפי כל קנה מידה.

הייתי מוסיף גם מאמר קצר על תרבות הטוקבקים ואובדן הייחסיות (פרופורציות) בשיח הישראלי, והשפעתה המזיקה על העיסוק בדברים חשובים באמת, אבל עכשיו אני חוזר לעבודה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סיפורים מעין אלו מתחילים בקטן ונגמרים בגדול. הם כמו פתית שלג קטנטן שצובר גדול עם הזמן והופך לכדור שלג מפלצתי.ההימור שלי, ואני כמעט בטוח שאני צודק (לפי איך שהדברים נראו לי באותו רגע) זה זו ממש לא הפעם הראשונה שהם עושים זאת והם כבר מתורגלים היטב בתרגיל הזה.יתרה מכך, אני מזמין אותך לארוחה בסניף בשעות אחה"צ כשיש עומס עם שטר של 50 ש"ח/100 ש"ח מזומן, מסופקני אם תקבל את העודף המגיע לך. אולי ככה תראה שהעניין מגמתי ולא סתם התקטננות כי אין לי מה לעשות בחיים.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
סיפורים מעין אלו מתחילים בקטן ונגמרים בגדול. הם כמו פתית שלג קטנטן שצובר גדול עם הזמן והופך לכדור שלג מפלצתי.

ייגמר בגדול, מפלצתי, שערוריה....

גם אתה יודע שזה לא כלום, ולראייה, אתה לא תעשה דבר בעניין.

פורסם
עד 5 אגורות מבחינת החוק לידיעתך, יש את שיטת העיגול וזה לא הכי אפשרי להחזיר עודף, כך שמבחינתך 9.97 או 10 ש"ח זה אותו הדבר.

לידיעתך, מטבע של 5 א"ג הוצא משימוש לפני כמה שנים.

40 שקל בשביל הזבל הכימיקלי הזה?

ב-40 שקל אני קונה לאפה שווארמה + שתיה ועוד יוצא עם עודף. לא שזה בריא אבל לפחות בשר אמיתי.

40 ש"ח קונות לך ארוחת לייט נייט בבורגוס עם המבורגר טלה 200 גר' וצ'יפס.

50 ש"ח יקנו סטייק עין במסעדה מזרחית ממוצעת.

אגב, עוד מדיניות של מקדונלדס - הם נותנים לך מיונז רק אם תבקש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מצטער, אבל אני לא מבין על מה המהומה. חברה רשאית לקבוע את העלות של המוצרים שהיא מוכרת. אם מקדונלדס הייתה מתמחרת את הארוחה ב-39 שקלים במקום 38.90, אף אחד לא היה מניד עפעף. ועכשיו תגידו - יופי, אבל היא לא עשתה את זה. נכון, כמו 99% מהחברות בשוק, שמתמחרות את המוצרים שלהן בX.99 או X.95 או X.90 כדי שהצרכנים יחשבו ש"הג'ינס הזה עולה רק 200 שקל" (כשזה בעצם 299) או "המכונית הזו עולה 88 אלף שקלים" (כשזה בעצם 88,990, או נניח 88,800). אז במקרה של ארוחה במקדונלדס ההפרש הוא כולה 10 אגורות. בשביל זה יש טעם לריב? לחשוב על תביעות ייצוגיות? אולי באמריקה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפותח השרשור,אחרי כל כך הרבה תגובות שלך,עדיין לא ראיתי הודעה שבה רשמת "פניתי לקבל תגובה מ..." או התלוננתי ל.."

"שלחתי מייל בנושא אל...".

לא נראה לי שזה באמת מעניין אותך אם זה מגמתי או לא.(שזה בסדר גמור-לא חייבים להיות סופרמן).

פורסם
אגב, מסופקני (לשון זכר) ולא מסופקתני (לשון נקבה).

מסופקתני מצלצל יותר יפה.

לא נראה לי שזה באמת מעניין אותך אם זה מגמתי או לא.(שזה בסדר גמור-לא חייבים להיות סופרמן).

איך זה יכול לא לעניין, אם עוד מעט כדור השלג השערורייתי הזה יתרסק לנו על המדינה וייגמור אותה?

פורסם
מדד הקטנוניות מול המהות איננו מדד הזיכרון, אלא ההשפעה הפוטנציאלית של המשך ההתנהלות, ומשמעות השינוי שלה. אתה טוען שחוסר זמני בקופות של 10 אג' יכול לגדול למשהו מהותי?

מסופקתני.

לעומת זאת, החלטת שופט שעוברת לרשות האוכפת, זה כבר משהו יותר... נו, מהותי.

...

השופט במחזה , לא מופיע בשליפה או מילת קסם, אדם צריך להתלונן ולהלחם על דרכו , לפי חוקי המדינה .

ואם אתה מאמין כי החלטות שופטים נאכפות ע"י הרשויות , הצחקתני :lol: ממסים אותן בדרך ( השלג נמס :wink: )

גם לכך צריך שוב ללחוץ , לפעמים לחזור לבית המשפט , ואז אולי מתחיל שינוי .

אבל - ידע זה כוח , והשיתוף בידע ובדיונים מוסיף לכולם .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מה הקשר בין מה שכתבת לדיון ביננו?

להזיכרך, השאלה כאן האם הבעיה היא מהותית, ומה ההבדל בינה לבין דוח לא מוצדק.

פורסם

:lol: הטענה מאוד פשוטה .

בשני המצבים אנשים חושבים כי נגרם להם עוול - פונים לפורום ויש דיון .

אם הדיון כעת היה על 250 ש"ח הבדל בעודף , היה נכון לפתוח דיון ?! (למדתי)

אז כמו שאומרים לשנינו יש מחיר - אתה פשוט יותר יקר :wink:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני מציע שתקרא שוב את הטיעונים שלי, הם לא נוגעים בעיקר לסכום. אבל כן, 250 ש"ח + רישום עבירה הם מחיר יותר יקר מ-10 אג'. גם זה נכון.

ונסיים בסיפור קטן:

היה פעם לקוח לאחותי הגדולה, כשעבדה במכירות, שניסה להתחיל איתה. כאמרה לו שהיא נשואה, ענה לה: "שלכל אישה יש את המחיר שלה". "נכון," היא אמרה לו, "אבל לך אין מספיק כסף...".

פורסם

הדבר הראשון שעלה לי לראש אחרי הקריאה זה מהמופע של שלום אסייג שהוא מציג 2 סוגי חברים

סוג אחד רבים מי ישלם

והסוג השני מתווכחים "אתה חייב לי ניקוב בכרטיסייה!"

קטנוניות על 10 אגורות , אם זאת שערוריה אז כל דבר אחר אצלך סקנדל לא?

אני לא מאמין שהם קיבלו הוראה לעגל פינות , אבל לדעתי זו קטנוניות להתחשבן על 10 אגורות.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
casper, זה העיקרון פה שמשנה, אתה מפספס את הנקודה.

העיקרון ברור לי, רק חבל שתשקיע הרבה זמן מחייך על "עקרונות" שהמשמעות הכספית ומכאן המהותית על חייך הם 10 אג'.

אני בטוח שהחיים יכולים להציע לך הרבה יותר :-)

אני ממש לא בנאדם קטנוני (יכולים להעיד לא מעט מחברי הפורום) ופעם ראשונה שאני פותח פה שרשור ואני מרגיש הטפלות גועלית מצד ההנהלה.זכותי להעלות את הנושא ולשמוע חוות דעת. בשביל זה הפורום קיים, לא?

עכשיו לא רק שאתה קטנוני, אתה גם דמגוג.

ההנהלה נטפלת אליך? *

סה"כ מביעים דעה מנוגדת לשלך ומביעים ביקורת על דרך חשיבתך...אף אחד לא נטפל אליך.

* ההנהלה נטפלת רק לאייל.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...