Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז בינתיים חשבתי על שתי הצעות שנראה לי יספקו אותי ומתאימות למחיר ,

קודם כל אני אציין שאני צריך רכב איכותי , אמין , נראה טוב , אחזקה שלא תהיה בשמיים , ושלא יזלול לי גם דלק (10-11 לליטר זה גם בסדר )

והנה ההצעות שחשבתי שמתאימות למחיר שלי:

שברולט אופטרה שנת 2006 נראית לי מתאימה לנתונים שלי , וגם מבחינת ביצועים שמעתי שהיא תענה יפה על הצרכים שלי .

עוד הצעה שחשבתי , פורד פוקוס 2005 שמעתי שגם היא לא אחזקה בשמיים לא זוללת דלק אבל מבחינת ביצועים לא יודע אם היא משתווה לשברולט אופטרה 2006

אז פה אני צריך את העזרה שלכם , על איזה רכב אתם ממליצים מבין השניים ?

ואם אתם חושבים שאף אחד מהם תנו לי הצעה אחרת שתתאים למחיר שלי (שחכתי לציין שאני צריך רכב שלא יהיה 5 דלתות כי אנו משפחה של 5 נפשות) ושברולט אופטרה גם מרווחת..

טוב תודה מראש על העזרה : ]

פורסם
חפש טויוטה קורולה 2003-4, יותר מודרנית, חזקה וחסכונית מהאופטרה המיושנת.

אוקיי , הבנתי תודה

אבל האם היא יותר טובה מהפוקוס 2005 ?

פורסם
לדעתי כן, האיבזור בדגם ה-GLI עדיף, המנוע נמרץ יותר והרכב מרווח יותר.

אוקיי תודה לך,

אבל לרגע בדקתי והשנת 2004 לא מסתדרת לי בתקציב שזו בעיה , וה2003 לא יודע איך היא כי אולי היא פחות טובה ממה שאתה אומר כי נראה לי שהתכוונת לשנת 2004 ? תקן אותי אם אני טועה..

עריכה : עכשיו בדקתי בערך את ממוצע המחירים , 2003 כמעט ולא נכנסת לתקציב שלי , מה לגבי ה2004 אפשר להשיג במחיר הזה מה אתה חושב?

אולי מליסיניג או משו?

ולגבי ההבדלים בין 2003 ל2004 הם כה משמעותיים ?

פורסם

צהריים טובים..

אני אישית ממליץ על יונדאי אלנטרה מנוע 2000 אוטומטית..

רכב מרווח מפנק טיפולים לא בשמיים ואף זול יותר ממה שאתה צריך.

כנס ליד שתיים נסה להריץ חיפוש עליה.

הרכב מגיע עם תוספות כמו סאן רוף מגנזיום מחשב דרך ועו'.

המלצה שלי.

פורסם

פורד פוקוס מושלמת לדרישות שלך. היא מרווחת, נוחה, בטיחותית, מהנה לנהיגה ואמינה. עלויות האחזקה שלה לא גבוהות יותר

מאלו של קורולה, והאמינות דומה. הפוקוס פחות זריזה מהקורולה אבל אם אתה לא מחפש ביצועים (מה שממילא אין טעם לחפש

במכוניות בקטגוריה הזו), זה לא ממש משמעותי.

האלנטרה בינונית מאוד, חוץ מיתרון ביצועים קל היא לא מציעה שום דבר עדיף בהשוואה לקורולה או פוקוס.

האופטרה איומה. חוץ ממחיר נמוך אין בה כלום, וזה לא במקרה - המחיר הנמוך הוא בגלל רמת הבטיחות, האיכות והיכולת

הדינמית הנמוכים בהשוואה לכל המכוניות בקטגוריה.

פורסם
פורד פוקוס מושלמת לדרישות שלך. היא מרווחת, נוחה, בטיחותית, מהנה לנהיגה ואמינה. עלויות האחזקה שלה לא גבוהות יותר

מאלו של קורולה, והאמינות דומה. הפוקוס פחות זריזה מהקורולה אבל אם אתה לא מחפש ביצועים (מה שממילא אין טעם לחפש

במכוניות בקטגוריה הזו), זה לא ממש משמעותי.

האלנטרה בינונית מאוד, חוץ מיתרון ביצועים קל היא לא מציעה שום דבר עדיף בהשוואה לקורולה או פוקוס.

האופטרה איומה. חוץ ממחיר נמוך אין בה כלום, וזה לא במקרה - המחיר הנמוך הוא בגלל רמת הבטיחות, האיכות והיכולת

הדינמית הנמוכים בהשוואה לכל המכוניות בקטגוריה.

אז במה הפוקוס טובה מהקורולה 2003-4?

פורסם
צהריים טובים..

אני אישית ממליץ על יונדאי אלנטרה מנוע 2000 אוטומטית..

רכב מרווח מפנק טיפולים לא בשמיים ואף זול יותר ממה שאתה צריך.

כנס ליד שתיים נסה להריץ חיפוש עליה.

הרכב מגיע עם תוספות כמו סאן רוף מגנזיום מחשב דרך ועו'.

המלצה שלי.

למיטב ידיעתי האילנטרה 2.0 לא תענה על הדרישה לרכב חסכוני בדלק.

פורסם

יש את המושג החמקמק שנקרא "הנאה בנהיגה" ואת זה טויוטה לא יודעים לחקות.

turboy

פורסם

התנהגות כביש, נוחות נסיעה ותמורה למחיר (אפשר לקנות פוקוס צעירה יותר במחיר של קורולה "זקנה").

אם תצליח להכניס בתקציב פוקוס דור שני (שנתון 2006 ואילך), תקבל בנוסף ליתרונות הללו גם רכב מודרני יותר,

מרווח ובטיחותי - עם חמישה כוכבי בטיחות לעומת ארבעה לקורולה.

• תוכן חדש...