Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אהלן,

ניסיתי להפוך את הקוטביות, גם בבית, גם ברכב. כאשר הפכתי בבית וגם ברכב, אין תגובה.

בכל מקרה אם הספק מוציא 17V, ובאוטו 12V , אני הייתי אמור לראות באוטו איזה כמה מנורות שפועלות יחסית חלש, אך גם זה אין, אני מנסה לחפש תקע מצת חדש ואעדכן אותכם.

תודה רבה,

איפה הקישור ללדים שרכשת ?

במקרים רבים שמפל המתח הלדים הינו גבוה אף לד לא יאיר.

איזה כייף לי :)

פורסם

ייתכן מאוד שלא קיים מגע תקין בין התקע לשקע המצית.

האם בדקת שמגיע מתח של 12 וולט לשקע המצית ?

איזה כייף לי :)

פורסם
ייתכן מאוד שלא קיים מגע תקין בין התקע לשקע המצית.

האם בדקת שמגיע מתח של 12 וולט לשקע המצית ?

כן, יש לי קומפרסור שרשום עליו 12V , הקומפרסור עובד כשהוא מחובר

פורסם
יכול להיות שהבעיה טמונה בכבל שמחבר בין שקע המצת , לבין הלדים .?

ניסית עם כבל אחר?

אהלן,

אני ב"ה אנסה עם כבל אחר מחר בצהריים, בכל הכבל מראה שיש זרם (איך הוא מראה??) - מנורת חיווי אדומה שנמצאת על תקע המצת עצמו דולקת, ובנוסף אם אתה מחכך בין שני הכבלים יוצא ניצוץ מזערי וקטן...

אני אנסה לבדוק עם כבל אחר מחר, אחלו לי בהצלחה...

פורסם

חדשות טובות, הלדים פועלים, הבעיה הייתה כנראה בכבל, זה כרגע עובד עם כבל אחר שמחובר למצת.

שאלה נוספת, אם אני קונה עוד ערכת לדים כזאת, אני יכול לחבר את שתיהם מאותו תקע למצת?

תודה רבה על התמיכה והעזרה!

פורסם

אני שמח שבסופו של דבר הסטדרתה תקנה מפצל 12V.

עדיפות לחבר ישירות למצבר דרך פיוז.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

• תוכן חדש...