Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה לא להחליף לפונטו HGT ?

אתה מקבל שם הגה טוב יותר (יחסית, יחסית..)

הגה חשמלי - ולא אחד מהמוצלחים שבהם (בניגוד למיני קופר S או ה- S2000 שבשתיהן ההגה החשמלי עדיין סביר).

ולנושא השרשור - שיהיה בהצלחה, באמת. נשמע מעניין מאוד, למרות שעל פניו קצת חסר טעם.

המנוע סיפק בימיו הטובים 60 כ"ס. יש מנוע שמספק 130 (או 131?) כ"ס של ה- HGT.

השתלה של המנוע החזק יותר תניב את אותו הספק +- וכנראה שבאמינות גבוהה יותר.

הרכב יהיה לא חוקי בערך האותה במידה במילא... אז למה לא ?

פרוייקט טורבו אמין ומוצלח זה קצת יותר מאטמי ראש, טורבו שנקנה במחיר מציאה, והרבה רצון טוב.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה, אתה יותר ממוזמן לעדכן בהתפתחות העניינים.

דרך אגב, הדבר הראשון שהייתי עושה ברכב הנ"ל בלי שום קשר לגדישה, הוא הרחבת הצמיגים

למידה של 185/60/14, אפשר לאשר את זה ברישיון בלי בעייה.

כמו כן אפשר להשתיל כל מיני רכיבי שלדה (מוטות למיניהם בעיקר) מאחותה הגדולה, הלא היא ה- HGT.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ההסבה לטורבו (בבניה עצמית) בטח תהיה זולה יותר מהשתלה, זה המוניות ספיישל שידאגו לכרסם בחסכון.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

תודה על התגובות, עלות השתלתה מאחותה הגדולה תעלה יותר מלגדוש, נעדכן בהמשך.

גולף GTI כי חיים פעם אחת:twisted:

פורסם
ההסבה לטורבו (בבניה עצמית) בטח תהיה זולה יותר מהשתלה, זה המוניות ספיישל שידאגו לכרסם בחסכון.

אהבתי :-D, אבל אני חייב להגיד שהבחור פה מתעקש שהוא יודע מה הוא עושה ושהוא יגדוש אמין איכשהוא.

מיכוון שאני לא מכיר אותו ולא את הרקורד שלו (ואני בעצמי לא מומחה) יכול להיות מאד שהוא תותח שיודע מה הוא עושה.

בכל מקרה כל הרעיון נשמע לי מקורי ונחמד, יותר מרענן משיפורים בסגנון "פילטר פתוח +יניקה+ פליטה + צ'יפ" ובכלל יכול להיות משחק נחמד במחיר די זול.

אני מקווה שפותח השרשור יעדכן אותנו.

סתם לדוגמא בגליון 286 של אוטו י שכתבה על מיהוא שהפך קורטינה ל V8 , מנוע של GMC סרן של ג'יפ ושאר חלקים זמינים יחסית בשוק הישראלי והכל עלה לו 16 אלף ש"ח, מדהים ומרשים.

נתן.

פורסם

הפיתרון הכי טוב בשבילך מבחינת ניהול מנוע זה פשוט להוסיף 4 מזרקים נוספים ומערכת mf2 -גם תפתור את בעיית החוסר דלק וגם הרכב יעבוד טוב בסרק.

לדעתי עם כיוונים נכונים אין סיבה שהמנוע לא יחזיק חצי באר גדישה אחרי שאתה מוריד יחס דחיסה.

בהצלחה.

אלי,תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם.

אומץ לשנות את הדברים אשר ביכולתי.

ואת התבונה להבדיל בין השניים.

פורסם

תראה אני מאחל המון בהצלחה .

דיברנו על הנושא במיפגש של חמישי האחרון אם אני לא טועה אתה הוא הבחור.

ויששבנו ליד האונו טורבו השחורה זה אני עם האונו הלבנ שהייתה בצד... שהחבאתי אותה מהפתעות.

אם תצתרך חלקים רק תגיד.

ויש הכל מהכל.

פורסם

סוף סוף, כל אחד פה בפורום מראה פרויקט שהוא שילם מלא כסף על מוצרים שהתקינו לו , אבל פה הבחור עושה לבד הכל , זה משם זה משם ואחלה פרויקט יצא לו. מאחל בהצלחה

פורסם

חבר מה שכתבתי מקודם זה לא בא בתור שאלה אם תפרוץ או איזשהי תהיה , זה לא אטם ברזל , שאמרתי שאתה תפרוץ , אז אתה תפרוץ מבטיח לך ...

אסף קצת מכיר אותי , זה לא איזה השערה , אתה מוזמן לשאול אותו ...

פורסם

אני הייתי ממליץ להקשיב לאור, יש לו ניסיון עם פריצת אטמים (והשחזת מגדשים, ופיצוץ אינטרקולרים אבל זה כבר נושא אחר :wink:)

בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה!

מעניין לראות איך הרכב ייסע.

• תוכן חדש...