Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה מקינטה? :roll:

אגב, אני ממש לא מתכוון לטחון בבית, בטח ובטח שלא להתחיל להתעסק עם קלייה וכדומה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי יש מכונה של מרפי ריצ'רדס כבר שנתיים ואני מאוד מרוצה ממנה. (כוללת הקצפה)

היא עלתה בזמנו 600 ש"ח.

הקפה יוצא מצויין, אני קונה קפה טחון של LAVAZZA או בILAN'S ולפעמים טוחן בעצמי.

אני מאוד אוהב קפה איכותי ואפילו אני הופתעתי מהתוצאות.

אני מעריך שכשהיא תשבוק (כי אחרי הכל זה מוצר סיני) , אקנה כבר משהו יותר טוב ויותר מקצועי.

נ.ב. אני לא אוהב טעם של קפסולות יש בהן איזה חומר משמר שפוגם בטעם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה שחשוב במטחנה זה שיהיה אפשר לכוון את רמת הטחינה.

אני קניתי מטחנה בלי האופציה הזאת ולכן הטחינה לא יוצאת אחידה, זה חשוב כי לכל סוג מכונה צריך לטחון בצורה שונה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם כבר במכונות קפה עסקינן , איך המכונה הזאת?

http://www.espresso-club.co.il/?CategoryID=167&ArticleID=113&Page=1

אני כב הרבה זמן מעוניין לקנות מכונת קפה ויש לי אפשרות לקנות חדשה כמו זאת שבקישור ב-600 שקל כחלק ממבצע שהם נותנים ללקוחות עסקיים , משתלם?

פורסם

תודה רבה!

נראה לי הרבה כאב ראש לקפה. בטח ובטח שבבוקר אין לי זמן להיתעסק עם זה.

בקשר לטעם של הקפסולות, יש לי ניסיון רק עם לוואצה שאותה לא אהבתי והנספרסו הסגול והשחור שלטעמי מצויינים.

היום הלכתי לבדוק באייס מכונות קפה, אין בכלל מבחר והמחירים מופרכים למכונות שלא עשו עלי רושם מי יודע מה.

פורסם

לא כאב ראש בכלל, יותר זריז מכל מכונה שהיא (מכונות קפה צריכות זמן להתחמם),

פשטות מכאנית, מחיר זול, לא צריך לנקות שום אבנית,

תוצאה סבירה בסך הכול, לא צריך יותר מזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לא כאב ראש בכלל, יותר זריז מכל מכונה שהיא (מכונות קפה צריכות זמן להתחמם),

פשטות מכאנית, מחיר זול, לא צריך לנקות שום אבנית,

תוצאה סבירה בסך הכול, לא צריך יותר מזה.

בוא נגיד ככה, לנספרסו שלי לוקח כדקה להתחמם, עוד שתי שניות לקחת קפסולה ולהכניס, ועוד חצי דקה עד שתתמלא הכוס. אני חושב שזה קצת יותר מהיר מלבשל עם מקינטה (שגם כזאת יש לנו בבית, משתמשים בה רק בימי שישבת, כשיש זמן לזה).

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אתה צודק, מקבל תיקון, לנספרסו יש תרמובלוק והוא אכן מתחמם מהר יותר משיטות אחרות.

נתפשר על "אותה מהירות בערך"?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עדכון: היום שוחחתי עם הליצנים מהאספרסו קלאב (אלה שמפרסמים באתר).

חשבתי לבדוק ולנסות משהו אחר מהנספרסו "ועל הדרך" גם לקבל מכונה בחינם (כי אני משתמש כבד).

תוצאות: הליצנים הפנו אותי לרשת חנויות 'אבי-בן' שהם לדבריהם היחידים באזור י-ם שמחזיקים מכונות כאלה לצורך טעימות.

נאמר לי לגשת לחנות שלהם שבשוק "שם אקבל טיפול VIP", סוכנת המכירות אמרה לי שהיא מתקשרת לחנות לוודא זאת.

הגעתי לחנות, אין להם מכונה, הם לא עושים הדגמות, לא מבינים מה רוצים מהם, הם מתלוננים שהחברה הזו שולחת אליהם אנשים למרות שפנו אליהם לא פעם להפסיק את זה... :shock:

מזל שתיכננתי לקנות שם גם כמה בקבוקי יין, אחרת כל הביקור בחנות היה ממש לחינם.

ממש בושה.

• תוכן חדש...