Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי רכב עם תא מטען קטן ולא תמיד מאפשר את הימצאות הסאב והמגבר בתוכו באופן קבוע, קניות טיולים וכו'.

רציתי רעיון לשליפה מהירה של הסאב והמגבר בעת הצורך ועדיין לשמוע מוזיקה כאשר הסאב והמגבר לא נמצאים - כאמור למגבר מחוברים 2 רמקולים והסאב במקרה של ניתוק המגבר 2 הרמקולים לא פועלים מן הסתם - רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי ופתרון שכאשר מנתקים את המגבר ישנה אפשרות לשמוע עדיין דרך הרמקולים במצב של חיבור ישיר לרדיו.(בלי לחבר ולנתק כל פעם את הרמקולים מהרדיו)

לא ניסיתי אבל אני מניח שלא ניתן להשאיר גם את הרמקולים מחוברים באופן קבוע לרדיו וגם מחוברים למגבר כשהמגבר נמצא ברכב ( אני משער שהמתח של המגבר בצורה כזו יכול לעבור לרדיו ולפגוע ברדיו - תקנו אותי אם אני טועה)

אשמח לרעיונות תודה.

פורסם

אני לא הייתי ממליץ לך לעשות את מה שהצעת.

מה הבעיה שאם תנתק רק את הסאב כשאתה צריך "מקום"? המגברים לא תופסים מקום אז אין צורך לנתק אותו,אם תנתק את +- של הסאב ממנו אתה תשמע עדיין את הרמקולים רק בלי הסאב,ישנה עוד אופציה זה לשים עוד רמקולים אחורים (אני משאר שיש לך 2 רמקולים מקדימה) ולחבר אותם לרדיו ישירות וכשאתה רוצה "להוציא" את המגבר והסאב אתה תשמע רק מהאחורים.

Scan Speak

פורסם

אין מצב לרמקולים נוספים מאחור.

ובגלל חוסר המקום הסאב והמגבר על אותה תיבה.. נבדקת אופציה למיקום אחר של המגבר כאפשרת אחרונה.

תודה בינתיים אשמח לעוד רעיונות...

פורסם

אני אישית משאיר את המגבר ברכב (הוא מקובע למושב האחורי ואינו תופס מקום), לגבי הסאב, הרכבתי לו חיבור של שקע-תקע באמצע החוט, וכך ניתן בשליפה פשוטה למשוך את הסאב מחוץ לרכב ללא כל התעסקות עם ברגים או חיבורים.

סתם עוד רעיון...

Seat Ibiza Turbo

20VT 2001

פורסם

לא רלוונטי לקבע את המגבר לגב הכיסא כי במידת הצורך הכיסא מתקפל והופך למשטח ישר

ועם המגבר תהיה בליטה(שזה בעצם המגבר) ויהיה חשוף לפגיעות - לא רלוונטי במקרה שלי .

אגב עד כמה חשוב מיקום המגבר בהתחשב באיוורור הנחוץ לו? נניח שאני ממקם את המגבר בתוך הדפנות של הדלתות מאחור - כמה זה בעייתי ? 

תצאו מנקודת הנחה שמבחינת מקום שם אין לי בעיה המקום מרווח מספיק ולא מפריע לכלום אבל מה לגבי איוורור למגבר?

פורסם

אתה יכול להעביר את המגבר למתחת לאחד הכסאות הקידמיים, נראה לי "ה"אופציה בהתחשב בדרישות שלך.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

מיקם של מגבר בדלת הוא בעייתי בגלל רטיבות.

אתה אולי לא מודע לכך, אבל הגומיות לא אוטמות בצורה הרמטית את הדלת, ויש שם רטיבות באופן קבוע בחלק מהשנה.

כמה אפשרויות שלדעתי יותר פרקטיות:

מתחת למושב.

מתחת למגש שמעל תא המטען (לאחר חיזוק משמעותי).

על אחת מדפנות תא המטען, גם שם ניתן להטמיע מגבר בצורה טובה וחלקה, שלא תפריע למטען גדול להכנס.

מתחדשת*

פורסם

הרכב הוא 2 דלתות ובדפנות של המושב האחורי אין לי סכנת רטיבות או משהו ומבחינת מקום יש - הדילמה היא אם מבחינת המקום שלדעתי לא נחשב למאוורר זה בסדר ? חשוב לציין שהמיקום המדוייק הוא בין הפח של הרכב לבין הדפנות הצדדיות של המושב האחורי ככה שהמגבר לא יראה לעין כלל .

לגבי מיקום תחת למושבים הקדמיים זו גם אפשרות אבל לא אוהב במיוחד את המיקום הזה.

תודה בינתיים ותמשיכו לתת רעיונות.

פורסם

יש חלון קבוע לא נפתח . ואחרי בדיקה לא נכנס טיפה של מים אבל אני שוב אומר לא המים מטריד אותי יותא הקטע של האיוורור

מבחינת מים לדעתי אין מצב של חדירת מים לאיזור..

פורסם

אם אתה בטוח וכל כך סגור על המיקום הזה- סלמטק.

לגבי איוורור:

תחבר ממסר (ריליי) על חוט הרימוט שידליק לך מאוורר שיפנה אויר חם מהמגבר.

כל מאוור של מחשב 12V יעשה את העבודה.

לא יודע מה זה ממסר? תעשה חיפוש, יש המון חומר.

בהצלחה.

מתחדשת*

פורסם

לא רוצה להתחיל להתעסק עם מאווררים וכאלה

אני מבין שבדופן הפנימי זה לא מקום מספיק טוב מבחינת איוורור למגבר?

• תוכן חדש...