Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הבעיה להתקין מאוורר?

בפחות מ50 ש"ח אתה סוגר ריליי+מאוורר שיתן אחלה איוורור.

מתחדשת*

פורסם

לא מעוניין להוסיף עוד אביזרים ולו הקטנים ביותר לא מאוורר ולא ריליי - תודה על ההמלצה אבל אני דוחה אותה

השאלה שלי היא האם מגבר שימצא בתוך הדופן יכול "לחיות" שם או שאין מספיק אוורור ביחס למה שהמגבר דורש?

(מגבר בן 5 שנים V12 1000W)

יש מישהו שהמגבר שלו נמצא בתוך אחד הדפנות ברכב ללא מאוורר והמגבר מתפקד בצורה טובה? או לחילופין

מישהו שהמגבר שלו היה מונח בתוך אחד מדפנות הרכב והייתה לו בעייה כלשהי ?

פורסם

השאלה מה יקרה למגבר במזג אוויר חם במיוחד אם הצבע של האוטו כהה?

הפתרון הכי טוב הוא למקם את המגבר מתחת לכסא שליד הנהג אם זה אפשר, והסאב יחובר עם שקע תקע.

הבעיה היא שאתה דוחה את כל הפתרונות.

פורסם

אני דוחה את כל הפתרונות כי אלו הם פתרונות "רגילים" מבחינתי

אני כתבתי פה בפורום כדי לנסות למצוא רעיונות יותר יצירתיים מהרעיונות "הרגילים" שכולנו מכירים

אני אפילו לוקח בחשבון להתקין את המגבר בתא מנוע (יש מספיק מקום) מישהו ניסה ?

(זה מבחינתי משהו יצירתי ולא רגיל - אני תמיד אעדיף לשמוע עוד חוות דעת בעיקר למי שניסה בעבר ויש לו ניסיון)

בכל מקרה תודה על כל הניסיונות שלכם לעזור בינתיים. אני עדיין אמתין לראות אם יש משהו יצירתי יותר. שוב תודה.

פורסם

אתה רוצה יצירתי?

על התקרה.

מתחת לתא הכפפות מעל רגלי הנוסע.

על הדש... :shock:

השאלה אם אתה רוצה משהו יצירתי, או משהו פרקטי ונוח להתקנה וכיוונים לאחר מכן.

לגבי התקנה בתא המנוע: אני מת לראות מגבר שלא יתחמם שם.

מתחדשת*

• תוכן חדש...