Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במציאת רכב עד13 -12Kש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני כבר לא יודע מה לקנות כל אחד אומר לי משהו אחר ואני רוצה לעשות קצת סדר מכל המידע שנתנו לי.

אני מעוניין ברכב שיסיע אותי מנקודה אחת לשנייה בלי להתקלקל יותר מדי. התקציב שלי דיי מוגבל ככה שני כמעת לא רוצה להשקייע בתיקונים. אני גר בחיפה ככה שהרכב צריך לדעת להיסתדר עם כל העליות. צריכת הדלק לא ממש חשובה לי, כל עוד זה ברמה סבירה ולא מוגזמת מפני שאני לא נוסע הרבה, יותר חשובה לי האמינות ברכב.

בהתחלה הציעו לי פונטו מהשנים 98-00, ולפי מה שהבנתי היא מאוד חסכונית בדלק, אך מתקלקלת לא מאת כך שרוב החיסכון בדלק לא משמעותי.

בנוסף קיבלתי הצעה לרנו 19 עם מנוע חדש מקורי שעשה בקושי 10K קילומטר עם צבע חדש, הכל טוב ויפה אבל הבעיה היא שאין הגה כוח האם האוטו הזה מומלץ? והאם העובדה שאין הגה כוח היא משמעותית? אני רוצה לציין שהרנו במצב מכני מאוד טוב ואני מכיר באופן אישי את המוכר שהוא מאוד אמין ומטפל במוסך מעולה.

יש עוד המלצות?

תודה רבה לעוזרים:wink::-D

פורסם

ממליץ לך לחפש ניסן סאני ידנית (1993 ומעלה, עם הזרקה). המכונית נעימה, מאובזרת למדיי (חישמול לחלונות/מראות/נעילה) ומפגינה אמינות יוצאת דופן! כשהייתי סטודנט הייתה לי כזו עם 250K ק"מ למשך כשנתיים (ו40K ק"מ), ללא תקלות משמעותיות.

גם צריכת הדלק הייתה סבירה מאוד עם צריכה של כ-12 ק"מ/ל' בנסיעה משולבת עם מזגן.

המכונית שהייתה בבעלותי טופלה מיומה הראשון אך ורק במוסכים מורשים (ספר טיפולים מלא), ממליץ לך לא להתפשר על היסטוריית טיפולים מלאה.

בהצלחה.

פורסם

הייתי מתרחק מכל רכב תוצרת צרפת בשנתונים המוקדמים, במיוחד עם אתה חושק ברכב אוטומטי.

הרכבים האלו אמינים בגיר ידני, אך רגישים יותר להזנחה ולכן לא מומלצים כרכב אמין בדרך, לרוב קהל היעד שלהם הוא צעירים סטודנטים תפרנים שלא משקיעים ברכב שקל ולכן הוא במצב שדורש ביקור מתמיד במוסך.

הגה כוח הוא לא דבר שתרגיש בחסרונו מלבד בחניות שזה מתחיל להציק טיפה, איך שמתחילים ל"התגלגל" החיסרון שלו כמעט לא מורגש.

פונטו הוא רכב אמין, אך כמובן גם הוא סובל מהזנחה ורגיש אלייה.

עכשיו לגבי בעל הרנו 19, דבר ראשון עסקים וחברים לא מערבבים זה לפי דעתי, דבר שני, רנו 19 כמה שווה? 3-4 אלף? אז הוא השקיע עלייה מנוע במחיר של האוטו עוד 4 אלף, ואחרי 10 אלף קילומטר מוכר? ברוב המקרים אנשים שמחליפים מנוע וישר אחרי ההחלפה מוכרים זה סימן למנוע שהתחיל לעשות בעיות, יכול להיות שהרכב הספציפי הזה לא אבל זה צריך להדליק לך נורה אדומה, ועוד משהו לגבי החלפת מנוע, בדרך כלל החלפת מנוע מעידה על התעללות במנוע וקריעת הרכב, אבל לא בהכרח, מה שכן החלפת מנוע גוררת אחריה בדר"כ החלפות של עוד כמה מכלולים שעלולים להיות יקרים ורצוי לבדוק אותם.

פורסם

דרך אגב לא צייניתי, אבל מבחינת ביטוח אני מסודר ככה שכל הכסף יכול להיות מיועד לרכב.

חוץ מזה, מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הרנו וכמה היא אמורה לעלות בערך.

פורסם

Popcorn מצטרף אליך :) אני גם מתכנן לקנות רכב בקרוב וכל אחד אומר לי משהו אחר אז ככה שיש לי כבר בלאגן בראש.. הציעו לי יונדאי לנטרה שנת 1999 אומרים לי שזה רכב אמין. לגבי הפז'ו אומרו לי שיש להם הרבה בעיות שקשורות לחשמל אז ככה אני כבר באמת מבולבל :(

עכשיו יש לי עוד שאלה, אני מאוד אוהב טיולי שטח אז חשבתי ללכת לכיוון של ג'יפ. מי שמבין, מה אתם אומרים על Landrover Discovery שנת 1996 TDI אוט' 2.5?

פורסם

שמע בקולי לך על יונדאי אקסנט שנתונים 97/98 הילוכים

אוטו מצויין עם 0 תקלות.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

עכשיו יש לי עוד שאלה, אני מאוד אוהב טיולי שטח אז חשבתי ללכת לכיוון של ג'יפ. מי שמבין, מה אתם אומרים על Landrover Discovery שנת 1996 TDI אוט' 2.5?

אתה מחפש רכב שלא דורש השקעה בתיקונים, הדיסקוברי לא מתאים לך.

למעשה, בתקציב שלך אין רכב שטח שמתאים לדרישה הזאת. כל מה שתקנה ידרוש הרבה תשומת לב ותחזוקה מונעת, במיוחד אם תטייל בשטח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פופקורן,

אתה מבקש הצעות אך מתעלם לחלוטין מהצעות שניתנו לך. אני רק יכול לתרום מנסיוני, כפי שהזכרתי לעיל, שהניסן סאני (מנוע מוזרק)מומלץ מאוד, תוכל לרכוש משנת 1996 ולהישאר עם עודף ניכר (דוג': מוצעת ביד2, סאני 1996, יד ראשונה {0 בעלים קודמים!!}, 160Kק"מ, ספר טיפולים מלא במורשה מיומו הראשון, ללא תאונות ב-9K ש"ח!). קח אחת לסיבוב ולא תתאכזב.

בהצלחה!

פורסם

לאחר התלבטויות החלטתי בנתיים לבחור בכיוון של אקסנט או פונטו.

בנוסף רציתי לשאול איפה אפשר לחפש אותם, חוץ מ"יד 2" המפורסם?

פורסם

לך על מיצובישי צ'אמפ ידנית. יוצרה בין השנות 94-95. מנוע 1.5 שסוחב די טוב. אפשר למצוא אחת שמורה באיזור 5K-7K.

אני מדבר איתך מניסיון של 6 שנים עם הרכב הנ"ל. אחרי ששלנו הלכה לעולמה גם אני מחפש אחת כרגע.

שונא גזענים !.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הנה לך סדר עדיפויות מבחינת אמינות של רכב עבור תקציב שלך:

1. דייהטסו שרייד (שנות 90) - רכב פשוט.. אבל מאוד,מאוד אמין + זול לאחזקה + מאוד חסכוני (רגיל/אוטו').
  2. סוזוקי סוויפט - גם רכב מאוד אמין וגם כן זול לאחזקה (רגיל/אוטו').
  3. סובארו ג'אסטי - רכב קטן ופשוט ,חסכוני מאוד...(רגיל).
  4. מאזדה לנטיס 323 (92-97) - רכב שאמינות זאת המילה הראשונה שלו.אפשרי למצוא רכב ב 12K אבל די קשה למצוא עם ק"מ נמוך ויד 1-3 באותו מחיר ...(אוטו', רגיל).
  5. יונדאי אקסנט (95-99) - רכב קוריאני עם רמת אבזור סבירה. רכב אמין מאוד..(עדיף גיר רגיל אבל נדיר למצוא).
  6. סובארו לאונה (DL) - אין פה על מה לדבר."מלכת ישראל" - ככה היו קוראים לה..רכב מאוד פשוט אבל אמין מאוד.יש אלה שאומרים - "הרכב הזה כל כך פשוט שאין אצלו משהו שיכול להישבר :)" (רגיל/אוטו').
  7. ניסאן סאני - ללא ספק רכב טוב, אמין גם כן..(רגיל).

*כל רכב שתבחר מרשימה שלי 100% יספק אותך מבחינת אמינות.

המלצה שלי - ממליץ בחום על דייהטסו שרייד שנת 96 במצב טוב = 12K.

על תקשיב לאף אחד ותקשיב רק לי אם אתה רוצה רכב טוב........אירופאיות לא לא לא לקנות!! :-D

• תוכן חדש...